Yoga: Boost your immunesystem

Topper

Het SmaakPark

Beeld: SmaakPark

SmaakPark

Ede

In deze twee-uur durende yinyoga en meditatieles maak je een reis door de wereld van immuniteit. Werkend met het lichaam, voelend in allerlei houdingen, ervaren we steeds meer de gelaagdheid waar immuniteit mee verbonden is. Onze immuniteit is natuurlijk, aangeboren, gegeven. We mogen leren om er bij stil te staan, ‘luisterend’ naar het lichaam om zo te weten wat er nodig is om deze krachtige natuurlijke en kostbare bescherming te behouden en sterker te maken.

De lessen worden gegeven door Maaike Kraaikamp van Mayin. “Ruim twintig jaar heb ik ervaring op het gebied van coaching en (therapeutische) begeleiding. Ooit ben ik op jonge leeftijd begonnen in de verpleging. Ik kwam erachter dat de geestelijke kant van de mens mij meer boeide dan de zorg op lichamelijk niveau. Daarom heb ik me door de jaren heen bekwaamd in regressietherapie, Sjamanisme, hartcoherentie, (jong) talentspel, meditatie, yin yoga, orthomoleculaire voeding, lomi lomi massage, energetische therapie, magnetiseren en zijnsoriëntatie. Uiteindelijk hebben we als mens te leren om te Zijn, met dát wat er is. Vergeving speelt hierin een cruciale en beslissende rol.”

Neem wel je eigen yogamat of badhanddoek en eventueel kussentje en deken mee! Na de yogasessie drinken we een kop kruidenthee met elkaar om deze ochtend af te sluiten.