Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitmarkt Ede (online)

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Datum: 28 aug 2020
Evenementtijden:
- 18 aug 2020 vanaf 16:00 tot 22:00
Prijs: gratis

Vorig jaar hadden we de eerste editie van de Uitmarkt Ede . Dat was hartstikke leuk, maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Gelukkig bedacht de organisatie een alternatief!

Live optredens bingewatchen

De Uitmarkt gaat online! Dat werkt zo: via een online platform kun je de Uitmarkt van Ede bekijken. Op verschillende locaties (Akoesticum, BIT.Meet.Me, Astrant en Cultura) vinden die dag een aantal optredens plaats die gefilmd en live uitgezonden worden.

Hapjes bestellen

Bij een fijn muzikaal optreden hoort een lekker hapje. Dat kun je heel makkelijk bestellen via het culinaire deel van het online platform. Je kunt vanaf 14 augustus tot drie dagen voor de Uitmarkt de gerechten bestellen die je wilt. Edese horecaondernemers hebben speciale aanbiedingen voor de Uitmarkt. Het enige wat je na het bestellen nog moet doen is ze op de dag zelf ophalen bij de lokale horecaondernemer van je wens.

Blok dus 28 augustus in je agenda. De online culturele en culinaire Uitmarkt is van 16.00 tot 22.00 uur live. Waar je moet zijn? uitmarktede.nl (deze link werkt vanaf 14 augustus)!

De Edese Uitmarkt gaat tóch door: online (en zo ziet dat eruit)

Vorig jaar hadden we de eerste editie van de Uitmarkt Ede . Dat was hartstikke leuk, maar helaas goo...

Lees mee en reageer!