Limelight Sessions

Limelight
Foto: Limelights Sessions

Limelight Sessions

Ede

Een gloednieuwe akoestische muziekmiddag/avond overgevlogen uit Engeland. Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Pak dan een drankje en ga lekker zitten tussen de kerstlampjes en zitzakken en geniet van magie van deze storytellers.

Line-up van deze eerst Limelight Session:

Joe Buck (NL):

Misschien ken je Joe Buck van ‘de beste zangers’ of misschien van zijn hit ‘the way you take time’, die hem een gouden plaat opleverde, maar wij kennen hem van zijn sterke live performances waarbij hij altijd weet te ontroeren. Geniet van zijn eerlijke teksten en virtuoos gitaarspel. Popmuziek met een hintje Nashville gewoon hier in Ede.

Loren Nine (NL):

Met meer dan 45 miljoen streams kun je wel zeggen dat deze jazz geïnspireerde country girl van succes naar succes vliegt. Loren schrijft elegante melodieën en weet een sfeer neer te zetten waardoor je even vergeet waar je bent. Het succes van Loren bracht haar zelfs tot de Royal Albert Hall in Londen maar 15 Mei brengen wij haar naar Cultura!

Nick Wilson (UK):

Nick Wilson in een gevestigde naam in de Britse muziekindustrie die speciaal voor deze avond naar Nederland komt. Een rasechte songwriter die zichzelf na 5 EP’s en een enorme berg streams zichzelf steeds opnieuw blijft uitvinden. Nick Wilson is een storyteller in hart en nieren die raakt met zijn teksten vol wijsheden en levenslessen.

Interesse in deze activiteit?

Koop kaartjes

Agendapunten

Agendapunten in Ede

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Cursus intuïtief schilderen ‘chakra experience’”

Cursus intuïtief schilderen ‘chakra experience’

  • Van 11 mrt t/m 6 jun
Cursus intuïtief schilderen
Ga naar “Kookworkshop – Let’s go vega”

Kookworkshop – Let’s go vega

  • Toko Neba
  • 6 juni 2022
Ga naar “Maanlanders PinksterPicknick”

Maanlanders PinksterPicknick

  • Van 4 jun t/m 5 jun
maanlanders pinksterpicknickmaanlanders pinksterpicknick