Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[VERLOPEN] Yes! Win een kilozak versgebrande koffiebonen van StreetBarista ☕

Door Hanneke van Olst 10 april 2019

Al eens genoten van een verse koffie van StreetBarista op een leuk festival of evenement? Dan weet je hoe heerlijk die koffie is! Nog beter: jij kunt een kilozak versgebrande zak bonen van StreetBarista winnen. Lees snel verder. 

Vorige week publiceerden wij een interview met StreetBarista en aan de reacties hierop is te zien dat heel wat Edenaren fan zijn van de fijne koffie je hier scoort. Niet voor niks: de bonen komen van een leverancier uit Velp en het is een door StreetBarista zelf samengestelde melange van grotendeels Arabica bonen en Robusta bonen. Daar kun je dus thuis mooi zelf de barista mee uithangen, als je wint!

Hoe doe je mee?

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel, je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Daar heb je nog een aantal dagen de tijd voor, tot en met donderdag 18 april 14.00 uur. Ook als je je al eens ingeschreven hebt, kun je je gewoon opnieuw aanmelden om mee te dingen voor deze prijs. En geef ook meteen StreetBarista even een like op Facebook.

Voorwaarden

Wij trekken een winnaar uit alle nieuwsbriefinschrijvingen. Deze winnaar krijgt van ons per e-mail bericht en krijgt de kilozak bonen thuisbezorgd. Het is dus belangrijk om je e-mailadres en naam goed in te vullen en je e-mail goed in de gaten te houden.

Paul Tanis van Streetbarista

De familie Tanis kocht een oude Citroen Hy en bouwde ‘m om tot koffiebus StreetBarista

Vroeger liep de moeder van Paul Tanis (29) met een karretje over de markt van Utrecht om iedereen va...

Meer over

Winacties

adv.