[VERLOPEN] Win deze te gekke stadsposter van Ede!

Door Hanneke van Olst 21 februari 2019

Wat is nóg beter dan wonen in Ede? Ede aan je muur! Bij ByDiane zagen we echt een hele mooie stadsposter van Ede, met heel wat herkenbare plekjes. Nog beter nieuws: jij kunt die poster winnen. 

Op de poster zie je een plattegrond van Ede, met heel wat herkenbare plekjes zoals de Schaapskooi, de Oude Kerk, het Airborne-monument op de Ginkelse hei, Huis Kernhem en de oude Gasfabriek. De Edese wijken (behalve de allernieuwsten) staan er ook op, net als de coördinaten van Ede.

Hoe doe je mee?

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel, je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Daar heb je tot en met woensdag 13 maart 14.00 uur de tijd voor. Ook als je je al eens ingeschreven hebt, kun je je gewoon opnieuw aanmelden om mee te dingen voor deze prijs. Geef ook ByDiane een like op Facebook om mee te dingen naar de poster.

Voorwaarden

Wij trekken een winnaar uit alle nieuwsbriefinschrijvingen en likers van ByDiane op Facebook. Deze winnaar krijgt van ons per e-mail bericht en krijgt de poster thuisbezorgd. Het is dus belangrijk om je e-mailadres en naam goed in te vullen.

Wil je de poster zeker weten hebben? Je kunt ‘m bestellen in de webshop van ByDiane!

adv.