Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[VERLOPEN] Win 2 kaartjes voor de film ‘De Brief voor Sinterklaas’!

Door Hanneke van Olst 6 november 2019

De film ‘De Brief voor Sinterklaas’ draait momenteel in de bios. Aan de film heeft de Edenaar Martijn van Nellestijn meegewerkt en daarom mogen we op indebuurt Ede 2 kaartjes voor deze film weggeven! 

De film heet ‘De Brief voor Sinterklaas’ en er werken ook diverse BN’ers aan mee. Denk aan Lieke van Lexmond, Bram van de Vlugt, Edo Brunner, Aad van Toor en Erik de Vogel.

De Brief voor Sinterklaas

In de film wordt de feestelijke intocht van Sint overschaduwt door een groot probleem: er is een groot tekort aan Pieten. Hoe komt Sint snel aan nieuwe, goede Pieten? Dat zie je in de film, want hij is al te zien in de bios. En jij kunt er misschien wel gratis heen met 2 personen!

Hoe doe je mee?

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel, je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Daar heb je nog een aantal dagen de tijd voor, tot en met vrijdag 8 november 14.00 uur. Ook als je je al eens ingeschreven hebt, kun je je gewoon opnieuw aanmelden om mee te dingen voor deze prijs.

Deze winactie is verlopen, er is inmiddels een winnaar getrokken. 

Voorwaarden

Wij trekken een winnaar uit alle nieuwsbriefinschrijvingen. Deze winnaar krijgt van ons per e-mail bericht en de vraag naar welk adres de Nationale Bioscoopbon verzonden mag je worden. Het is dus belangrijk om je e-mailadres en naam goed in te vullen en je e-mail goed in de gaten te houden. Je kunt zelf kiezen op welke dag je naar de film wilt gaan.

Check de trailer van de film hier:

Meer over

Winacties

adv.