Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[VERLOPEN] Doe jij al mee? Win deze vette skyline van Ede voor aan je muur!

Door Hanneke van Olst 27 juli 2019

Een tijdje geleden vroegen we jullie welke gebouwen de skyline van Ede zouden vormen. City Shapes wilde namelijk een skyline maken van Ede die je aan je muur kunt hangen. Op basis van jullie suggestie, is dit ‘m geworden. Helemaal leuk: jij kunt er één winnen!

Huize Kernhem, uitkijktoren De Koepel uit Lunteren, de Oude Kerk, de ENKA-fabriek met schoorsteen, Kasteel Hoekelum, de Schaapskooi op de Ginkelse Hei, de Concordiamolen en Pathé (CineMec): allemaal zijn ze terug te vinden op de skyline. Herken jij ze allemaal?

Ede aan je muur

Deze vette houten skyline, gemaakt door City Shapes, kun je aan je muur hangen als decoratie. Een must-have als echte Edenaar en jij kunt er één winnen. Lees snel verder wat je moet doen. Wil je er zeker van zijn dat je de skyline hebt? Dan kun je hem hier bestellen.

Hoe doe je mee?

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel, je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Daar heb je nog een aantal dagen de tijd voor, tot en met donderdag 1 augustus 14.00 uur. Ook als je je al eens ingeschreven hebt, kun je je gewoon opnieuw aanmelden om mee te dingen voor deze prijs.

Skyline Ede
Foto: City Shapes

Voorwaarden

Wij trekken een winnaar uit alle nieuwsbriefinschrijvingen. Deze winnaar krijgt van ons per e-mail bericht en krijgt de skyline thuisbezorgd. Het is dus belangrijk om je e-mailadres en naam goed in te vullen en je e-mail goed in de gaten te houden.

Deze gebouwen vormen de skyline van Ede (volgens jullie)

Een tijdje geleden vroegen we jullie welke gebouwen de skyline vormen van Ede. Is het de Oude Kerk? ...

adv.