Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[VERLOPEN] Bijna Valentijn! Doe mee en win 25 euro chocolade van Melk & Puur

Door Hanneke van Olst 3 februari 2020

Of je nu verliefd, verloofd, getrouwd of hartstikke single bent: chocolade gaat er altijd wel in. En als je er niet van houdt, is het heerlijk om weg te geven!

Komt dat even goed uit: wij geven chocolade weg! Omdat het bijna Valentijnsdag is en chocolade gewoon heer-lijk is. Zeker die van Bonbonnerie Melk & Puur op het hoekje van de Grotestraat en Molenstraat.

In totaal geven wij drie cadeaubonnen van 25 euro weg. Er worden dus drie winnaars gekozen: je maakt daarom meer kans dan normaal, als we één winnaar kiezen. Met die bon kun je bij Melk & Puur zelf uitkiezen wat je ervoor wilt kopen, je kunt dus ook andere producten kopen dan chocolade.

Hoe doe je mee?

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel, je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Daar heb je nog een aantal dagen de tijd voor, tot en met dinsdag 11 februari 2020 11.00 uur. Ook als je je al eens ingeschreven hebt, kun je je gewoon opnieuw aanmelden om mee te dingen voor deze prijs.

Voorwaarden

Wij trekken een winnaar uit alle nieuwsbriefinschrijvingen. Deze winnaar krijgt van ons per e-mail bericht en de vraag naar welk adres de cadeaubon verzonden mag je worden. Het is dus belangrijk om je e-mailadres en naam goed in te vullen en je e-mail goed in de gaten te houden. Je kunt zelf kiezen wanneer je de bon verzilvert bij Bonbonnerie Melk & Puur.

adv.