Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! Restaurant De Beren gaat open en jij maakt kans op een jaar gratis eten

Aangeboden door De Beren 16 februari 2020

Aan het eind van het jaar hebben we massaal geld uitgegeven aan lekker eten en leuke activiteiten. Een avondje uit zit er even niet in, de hand moet op de knip… toch? Nee hoor! Bij dit nieuwe restaurant in Ede kun je voor maar €31,- drie gangen eten én naar de bioscoop!

De Beren is een keten die in heel Nederland gevestigd zit. Maar het begon ooit in Rotterdam, als eetcafé met een stoere saloonsfeer, bomvol knuffelberen. Waar het bedrijf groeide moesten de beren plaats maken voor een strakker en moderner interieur. Daarna ontpopte de restaurantformule met goed en lekker eten zich in steeds meer plaatsen, ook in Ede!

De bioscoop krijgt buren

Aan de Laan der Verenigde Naties 165, om precies te zijn. Naast de bioscoop. Dat schreeuwt natuurlijk om een mooie samenwerking en daar hebben beide partijen (gelukkig) over nagedacht. Je kunt bij De Beren genieten van een 3 gangen diner.  Daarna lekker onderuitgezakt uitbuiken onder het genot van de nieuwste film. Dat klinkt als een hele fijne avondbesteding, toch?

Tekst gaat verder onder de foto’s:
Foto: De Beren Ede
Foto: De Beren Ede
Foto: De Beren Ede

Heel 2020 gratis eten

We moeten nog even geduld hebben, op 18 februari opent De Beren in Ede haar deuren. Het sfeerfilmpje hieronder ziet er in ieder geval veelbelovend uit. We mogen ook alvast verklappen dat ze openen met een lekkere actie! De Beren Ede geeft één jaar gratis eten voor twee personen weg, wil jij hier kans op maken? Hou De Beren in Ede dan goed in de gaten op hun website en social media!


Meer over De Beren ontdekken?

De Beren restaurants en horeca

Rondweg-West 250A, Veenendaal

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Ede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Ede.

adv.