Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe jij al mee? Zoveel Edenaren stuurden al post voor de indebuurt kerstkaartenactie

Door Hanneke van Olst 13 december 2019

Hoe leuk zou het zijn als Edese eenzame ouderen wat extra hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens deze feestdagen?! Precies daarom houdt indebuurt Ede een kerstkaartenactie. Doe jij al mee?

Je kunt je voorstellen dat wanneer je ouder wordt, je wereld ietsje kleiner wordt. Hoe leuk is het dan om een extra kaart in de bus te krijgen tijdens de kerst? Eerder riepen wij al op om voor Edese ouderen mooie kerstboodschappen in te sturen.

Al enkele tientallen kaarten

En dat deden jullie! We vonden elke dag hartverwarmende post in onze brievenbus, zowel die op de redactie in Arnhem als in de brievenbus in Ede. We zien kleurrijke kaarten, met lieve teksten. Sommigen bevatten zelfs tekeningen en stempels. Daar worden we blij van! We kunnen nu al zo’n zestig ouderen blij maken met een lieve kaart.

Doe jij al mee?

Hoe meer, hoe beter! Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Stuur dus één of meerdere kerstkaarten, tekeningen of knutselwerken met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Uiteraard doen we ook verslag van het moment dat we bij woonzorgcomplex Vilente De Klinkenberg langsgaan met de kaarten.

Redactie indebuurt Ede t.a.v. kerstkaartenactie
Jansbinnensingel 1
6811 AJ Arnhem

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen? Dat kan! Kom dan naar dit adres (Gildestraat 10d in Ede) en laat de kaart(en) achter in de brievenbus waar ‘Hanneke van Olst’ opstaat.

Wij brengen ze langs

Nét voor de kerst gaat indebuurt de bewoners van woonzorgcomplex Vilente De Klinkenberg verrassen met een grote stapel kerstwensen. Mochten we kaarten over houden, dan gaan we natuurlijk ook nog bij andere verzorgingstehuizen langs.

Lees meer:

Doe mee aan de indebuurt Ede kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Ede is dit d...

Meer over

Acties

adv.