Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koop 3 Edese bordspellen en de uitgever schenkt er 1 aan de Voedselbank

Aangeboden door The Gamefantry
- Geldig vanaf 2 nov 2020 - Geldig vanaf 2 november 2020 t/m 30 nov 2020 t/m 30 november 2020

The Gamefantry is een nieuwe spelletjesuitgeverij, opgericht door 2 Edenaren en iemand uit Veenendaal. Personen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden actief betrokken bij het creëren van de spellen. Hiervoor wordt samengewerkt met deSpelmakerij: een unieke vorm van dagbesteding in Ede voor mensen met autisme. 

Drie spellen

In oktober zijn er drie spellen uitgebracht. Deze spellen spelen zich af in de Afrikaanse wildparken, in een Middeleeuws koninkrijk en in het woeste woud. Eind november verschijnt het vierde spel: ‘Battles & Builders’. Dit spel neemt je mee naar de ijzertijd waarin machtige wereldrijken met elkaar wedijveren. Het zijn stuk voor stuk toegankelijke spellen voor volwassenen en voor kinderen vanaf een jaar of 8.

Actie met de Voedselbank

In november loopt er een toffe actie in samenwerking met de Voedselbank: wanneer je 3 spelletjes koopt via de website www.thegamefantry.nl, dan doet de uitgeverij er één cadeau aan de voedselbank in Ede. Zo hebben ook mensen met een krappe beurs iets leuks te geven met Sinterklaas.


Meer over The Gamefantry ontdekken?

The Gamefantry

, Ede