Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jong slechthorend?

Aangeboden door Rietberg Hoorzorg
- Geldig vanaf 28 okt 2019 - Geldig vanaf 28 oktober 2019 t/m 28 okt 2020 t/m 28 oktober 2020 Topper

Als je op jonge leeftijd geconfronteerd wordt met slechthorendheid is dat niet leuk. Toch?

Een jong kind dat slechthorend is geboren, groeit op met de normaalste zaak van de wereld dat er twee van die dingen aan je oren bungelen. Veel mensen vinden dat zielig en in zekere zin is dat ook zo, maar kids voelen dat vaak niet zo omdat ze er mee opgroeiden. Ergens komt wel een keer het besef dat slechthorendheid niet ‘normaal’ is en dat je wat bijzonderder bent dan de andere kinderen.

Dit is wél cool

Dat stigma wil we doorbreken! In 2019 is het nog steeds niet leuk om als kind slechthorend te zijn maar met een hoortoestel ben je tegenwoordig wel cool! Je kunt op school met een speciale zender direct de stem van de docent in je oren ontvangen, geen ‘blokjes’ , ‘schoentjes’ of meer van dat soort onhandigheden…

De stem van de docent komt direct je hoortoestellen binnen! Nu het mooiste. Van luisterboeken tot streaming muziekdiensten, van telefoongesprekken tot skypegesprekken met oma in het buitenland, wat je maar kunt bedenken wat er via bluetooth gestreamd kan worden, gaat meteen je hoortoestel in! Als je op straat loopt en je ziet een stoere puber met z’n hoofdtelefoon muziek beluisteren of via haar earPods een telefoongesprek voeren, denk dan maar lachend “Dat kan ik allemaal via m’n hoortoestellen”

Graag nodig ik iedereen uit om de Sky Marvel hoortoestellen van Phonak te komen testen. En Pssst,.. de Marvel is er ook voor volwassenen 😉

Iedereen die meer wil weten over deze prachtige oplossing is van harte uitgenodigd en is welkom hierover vrijblijvend een kennismakingsgesprek te hebben en voor de durfal onder jullie:” Dare to try your new Marvel!”

Klik hier voor meer informatie. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rietberg Hoorzorg. Meer over Rietberg Hoorzorg ontdekken?

Rietberg Hoorzorg zorg

Gesloten09:00 - 17:00

Veenderweg 107, Ede

Bekijk meer: zorg