Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een dakkie boven je bakkie: 10 x het goedkoopste huis met een eigen parkeerplaats

Door Caty Groen 1 mei 2017
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Voor je bakkie heb je alles over. Net als je auto is het natuurlijk ook voor jou het fijnste als je een eigen dak boven je hoofd hebt. Wij van indebuurt helpen je bij het zoeken van een koophuis met een parkeerplaats voor je auto. We kozen uit verschillende Dordtse wijken het goedkoopste huis met een dakkie boven je bakkie of zelfs een heuse aparte garagebox.

In Krispijn aan de Diepenbrockweg

huizen met garage
Foto: Estate Makelaars

Op de eerste etage van deze flat kun je wonen in een driekamerappartement en het mooie is dat je dan ook eigenaar bent van een heuse garage. Die bevindt zich in de onderbouw en is 3.60 x 3.15 meter groot. Best groot dus, want de garage is in ieder geval groter dan je slaapkamer.

De vraagprijs is €109.000,- k.k. Lees hier op funda alles over dit appartement met garage.

In Sterrenburg aan de Toutenburg

Huizen met garage
Foto: Funda

Dit tweekamerappartement op een hoek belooft licht en zonnig te zijn en heeft bovendien een eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten garage onder de flat.

De vraagprijs is €114.000,- k.k. Lees hier op funda alles over dit appartement met een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

In de wijk Noordflank op de Vrieseweg

Huizen met garage
Foto: Funda

Lekker wonen aan de rand van het centrum en dan ook nog eens een eigen garagebox voor je karretje. Dit driekamerappartement op de Vrieseweg heeft het allemaal. Je koopt het appartement overigens zonder die garage, maar neem je de woning dan heb je het eerste recht van koop.

De vraagprijs voor het huis is €144.000,- en voor de garagebox €27.500,- Lees hier op funda alles over dit appartement met een eigen garagebox.

Op de Staart in de Dintelstraat

Huizen met garage
Foto: Estate Makelaars

Dit huis ligt aan de rand van het Wantij. Het is een maisonnette, dus in feite zit je met je bips op het dak van je auto. Dan kun je met recht zeggen dat je de auto onder handbereik hebt.

In de wijk Reeland aan de Marthinus Steynstraat

Huizen met garage
Foto: Funda

In de beschrijving van dit huis staat dat dit hoekhuis gelegen is aan een autoluwe straat. Dat is natuurlijk logisch want die van jou staat in je eigen aangebouwde garage!

De vraagprijs voor dit huis is €169.500,-. Lees hier op funda alles over deze woning met een aangebouwde garage.

In Wielwijk aan het Admiraalsplein

Huizen met garage
Foto: Funda

Dit driekamerappartement is in appartementencomplex de Zilvervloot. Het is op loopafstand van de winkels, dus daar zul je je auto niet snel voor nodig hebben. Maar misschien wil je ook eens weg uit Wielwijk en dan is het een geruststellend idee dat in de parkeerkelder je bolide op je wacht.

De vraagprijs voor dit appartement is €200.000,-. Lees hier op funda alles over dit appartement met een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

In Stadspolders aan het Maaskant-erf

Huizen met garage
Foto: Funda

Een vijfkamerwoning met een speelse indeling, een tuin aan het water, vlakbij het winkelcentrum, aan de achterkant een steiger langs de waterkant. En dan als klap op de vuurpijl parkeren op je eigen erf óf in je eigen parkeergarage. Nu is er toch niets meer te wensen over.

Lees hier alles op funda over deze drive-in woning met eigen parkeergarage.

In het centrum aan de Draai

Huizen met garage
Foto: Funda

Dit driekamerappartement is op loopafstand van het centrum en de AH in de Maasplaza. Bovendien kijkt het uit over de rivier de Oude Maas. En wil je met de auto weg, weet dan dat hij staat te wachten op je privéplek in de overdekte en afgesloten parkeergarage onder het gebouw.

Lees hier alles op funda over dit appartement met privé parkeerplaats in de parkeerkelder.

Aan de Tweede Tol op de Rijksstraatweg

Huizen met garage
Foto: Funda

Is één garagebox of carport te klein, dan is hier wat extra keuze. De woning is de helft van een dubbele 2-1 kap. Het heeft, hou je vast: een betonnen achteraanbouw, een magazijn, een carport, vijf verhuurde garageboxen (waarvan twee dubbele) en een groot buitenterrein. Wij zeggen: tjonge jonge.

De vraagprijs voor dit huis is €275.000,-. Lees hier alles op funda over de helft van deze dubbel/ 2-1 kap woning met carport en de vijf garageboxen (waarvan twee dubbele).

In Dubbeldam aan de Abeelstraat

Huizen met garage
Foto: Funda

Een hoekwoning en dan ook nog eens in Dubbeldam. Dit huis staat in Middenhoeve en heeft vrij uitzicht op de Oudendijk. Naast allerlei pluspunten qua ligging en afwerking heeft het huis ook nog eens een dakterras en een eigen garage. Je komt daar als je de achterdeur uitstapt.

De vraagprijs voor dit huis is €275.000,- Lees alles op funda over deze woning met garage.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.