Te koop: 5 x een huis met een dakterras in Dordrecht

Door Caty Groen 16 april 2018

Je kunt natuurlijk iets bestellen op een terrasje en daar fijn even gaan zitten. Als het mooi weer is, natuurlijk. Je kunt ook op je eigen terras gaan zitten op je thuis. Voordeel daarvan is, dat je lekker languit op je eigen loungebank kunt gaan liggen. En gewoon drie plaatsen in beslag kan nemen. En niemand die vraagt of je even wilt opschuiven. Wij vonden vijf woningen in Dordrecht met een dakterras. En ze staan nog te koop ook!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Een dakterras in de stad

dakterras
Foto: Funda

Dit huis is in de Vriesestraat 16-b. Op de eerste verdiepeing kom je binnen in de hal en kun je naar de woonkamer die helemaal keurig is afgewerkt. En vanuit de woonkamer loop je zo het dakterras op. Dat ligt op het noordwesten.

Bieden vanaf de vraagprijs €187.500 k.k.

Hier vind je meer informatie.

Zelfs twee dakterrassen

dakterras
Foto: Funda

Even wat cijfers over dit appartement aan de Zwaluwenburg 104. Het is een driekamerappartement op de eerste verdieping en het heeft twee dakterrassen. Heb je het? Het huis is helemaal gelijkvloers en het heeft een eigen parkeerplaats onder de carport.

De vraagprijs is €189.000 k.k.

Hier vind je meer informatie.

Lekker lang buiten zitten

dakterras
Foto: Funda

Dit hoekappartement aan de Wittenstein 160 heeft vier kamers en het dakterras is toch wel een groot pluspunt van dit huis. Het is ruim, heeft een besloten ligging; veel privacy en is gericht op het westen. Lekker lang buiten zitten, dus.

De vraagprijs is €200.000 k.k.

Hier vind je meer informatie.

Een riant dakterras op een riant huis

Foto: Funda

Deze vijfkamerwoning aan de Lijnbaan 101 is hoogwaardig afgewerkt met duurzame materialen. Je kunt er direct in gaan wonen. En als het dan ook nog eens mooi weer wil worden, dan zit je als eerste buiten op het ook al zo riante dakterras.

De vraagprijs is €215.000 k.k.

Hier vind je meer informatie.

Ruim en ruim

Foto: Funda

Een ruim huis, een ruime tuin en ook een ruim dakterras. Dat is in het kort wat je te wachten staat bij dit huis aan de Colorado 88 in Oudelandshoek. En o ja, het dakterras is op de eerste etage.

De vraagprijs is €224.500 k.k.

Hier vind je meer informatie.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.