Deze vijf huizen in Dordrecht kwamen dit weekend in de verkoop

Door Caty Groen 4 december 2017

Ben je op zoek naar een ander stekkie dan hoeven we je niet te vertellen dat de huizenmarkt nu erg overspannen is. Bieden boven de vraagprijs, met twaalf anderen belangstellenden hetzelfde huis bezichtigen. Het is me een toestand. Om je een beetje up-to-date te houden tref je hier vijf woningen aan die sinds een paar dagen worden aangeboden in Dordrecht. Als je snel reageert dan kun je ook snel een bezichtiging afspreken en grijp je niet naast het huis van je dromen. Hop, hop, paardje in galop.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Voor de liefhebbers van een jaren 30-woning

valeriusstraat
Foto: Funda

Hou je van een jaren 30-woning, bel dan snel voor de bezichtiging van dit huis in de Valeriusstraat. Het ligt achter de Viottakade en dat is in de wijk Krispijn. Het huis is helemaal gemoderniseerd, dus je zit er direct al knapjes bij.

De vraagprijs is €175.000 k.k. en je leest hier meer over deze woning.

Een huis op een hoek

selma lagerlof-erf
Foto: Funda

Aan het Selma Lagerlöf-erf in Stadspolders staat deze hoekwoning te koop. Er is al veel aan gedaan, want de huidige eigenaren hebben het voorzien van een fraaie keuken-, badkamer- en toiletinrichting. Ook is er op de eerste verdieping overal kunststof kozijnen met dubbel glas geplaatst, is de gehele begane grond afgewerkt met een plavuizen vloer met vloerverwarming en is de buitenboel dit jaar nog geschilderd. Dat is dus een kwestie van dozen uitpakken en koffie zetten.

De vraagprijs is €189.500 k.k. en je leest hier meer over deze woning.

In de Prinsemarij

prinsemarij
Foto: Funda

Dit ruime 3-kamerappartement is in gebouw De Prinsemarij. Het heeft een fraai vrij uitzicht, een ruim balkon en eigen parkeerplaats en berging. De woonkamer is 45 vierkante meter en het appartement is op de eerste verdieping. Je kijkt op de Nassauweg, dus je hebt best een gezellig uitzicht. Bovendien is er een groot balkon op het zuidwesten dat uitkijkt op het plantsoen.

De vraagprijs is €230.000 k.k. en je leest hier meer over deze woning.

Misschien ben je senior

dudok-erf
Foto: Funda

Ben je senior, dan kun je fijn in de Stadpolders gaan wonen, want dit appartement aan het Dudok-erf is te koop gekomen. Het seniorenappartement heeft extra zorgvoorzieningen, een loggia en een eigen berging in gebouw Polderstaete. Dat is aangesloten aan het Polderwiel. Het driekamerappartement is op de vierde verdieping en heeft allerlei gemakken zoals een café-restaurant en servicecentrum Wielborgh op de begane grond, dat tevens zorg op maat aanbiedt. Deze zorg bestaat onder meer uit huishoudelijke hulp, dagopvang, maaltijddienst maar ook eventuele verpleging en volledige verzorging. En, niet onbelangrijk, de winkels zijn gewoon aan de overkant.

De vraagprijs is €265.000 en je leest hier meer over deze woning.

Vlug, vlug in Dubbeldam

kromme zandweg 29
Foto: Funda

We schatten zo in dat dit huis niet lang te koop zal staan. Het is namelijk een vrijstaand huis in de gewilde wijk Dubbeldam en het staat ook nog eens op de gezellige Kromme Zandweg. Het huis heeft een grote stenen berging en staat op maar liefst 439 vierkante meter eigen grond. Wel moet het huis gemoderniseerd worden, maar hé, daarna heb je wel je eigen Dubbeldamse paleisje. Dus vlug, vlug een afspraak maken.

De vraagprijs is €265.000 en je leest hier meer over deze woning.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶