Toppunt van huizenjacht drama in Dordrecht: een garagebox als woning?

Door Lisanne Doff 17 januari 2019

Dat de woningmarkt krap is, merk je aan alle kanten. Koophuizen verdwijnen binnen enkele dagen van de markt en huurders betalen gerust meer dan €900,- exclusief per maand voor een studio. Maar toen we online speurden en mailtjes kregen, brak toch onze klomp. Want een verhuurmakelaar met een garagebox als woningaanbod? 

Nee, het is geen pretje als je wil verhuizen binnen of naar Dordrecht. Vooral voor alleenstaanden is het praktisch onmogelijk om een betaalbare woning te vinden. Toch valt er ook genoeg te lachen, want als je op huizen in Dordrecht gaat zoeken kom je ook heel andere dingen tegen! Denk je bijvoorbeeld ein-de-lijk een goedkopere woning gevonden te hebben, is het een garagebox!

Foutje, bedankt!

We snappen natuurlijk dat de verhuurder niet wil dat we in een garagebox gaan wonen. Maar het is héél jammer dat het euforische gevoel van een goedkope woning, maar van korte duur is. We vroegen ons wel af, zijn er onder onze lezers ook mensen die al tijden proberen om een huurwoning te vinden in Dordrecht? En hebben jullie ook grappige dingen meegemaakt – of dingen die zó erg waren dat je er toch weer om kon lachen? Laat het ons vooral even weten via een bericht op Facebook of [email protected].

Lees ook:

Woehoe! In het ING-kantoor komen nieuwe woonstudio’s voor starters

Goed nieuws voor singles, studenten en stellen die een huis in Dordrecht zoeken. Het is de bedoeling...

Cool! Dit Dordtse pand kun je omtoveren tot jouw droomhuis

Zie jij het helemaal zitten om je handen uit de mouwen te steken en je eigen droomhuis te creëren? D...

Dit is waarom er zoveel niet-beschikbare huurhuizen op Funda staan

Het is niet zo eenvoudig om een beschikbare huurwoning in Dordt te vinden. Er is nu eenmaal meer vra...

adv.