Skippy Meubel weet als geen ander hoe het je beste relaxed kan zitten

Aangeboden door Skippy Meubel 16 april 2018

Steeds meer jongeren lijken te gaan voor relaxed. Ze kijken graag een filmpje en doen dit dan het liefst zo comfortabel mogelijk. En zitten in een relaxstoel is nou eenmaal ergonomischer dan hangen op een bank. Dat merken ze in ieder geval bij Skippy Meubel aan de Provincialeweg. De tijd dat je alleen maar van achter de geraniums mag genieten van een gemakkelijke stoel is allang voorbij. 

Trendy

Wie denkt dat er geen trends zijn in comfortstoelen heeft het mis. Ok, ze blijven misschien net zo aangenaam als altijd, maar toch komen er steeds meer gemakken bij te kijken. Zo kunnen draaistoelen gecombineerd worden met een sta-op-stoel. En ja mensen, dat is revolutionairder dan je denkt. De tijd dat je met een relaxstoel altijd maar in een hoekje zat is ook voorbij. Draadloos is de nieuwste ontwikkeling, ook in meubel-land, en dus zit je niet meer vast aan een stopcontact.

De tekst gaat verder onder de foto.

Design relax stoel - Skippy Meubel - indebuurt.nl
Foto: José de Jong

Kies je voor design, dan hebben ze bij Skippy ook mooie stoelen voor je. Wat dacht je van een stoel met geïntegreerd bedieningspaneel en een strakke vormgeving? Kiezen tussen comfort en design is niet meer nodig. En zo past je relaxmeubel perfect in je interieur anno 2018.

Naar wens gemaakt

Van stof tot leer en van klassiek tot modern: bij de meubelzaak kunnen ze je comfort- of sta-op-stoel helemaal naar smaak aanpassen. Ook naar lichaamslengte wordt gekeken. Want ja, zo zit je stoel het meest comfortabel. Wie kleiner dan gemiddeld is, zit niet op z’n makkelijkst in een stoel met diepe zit. En heb je lange benen, dan wil je niet dat een stoel laag staat. Voor elke maat een stoel noemen ze dat.

De tekst gaat verder onder de foto.

Relaxfauteuils - Skippy Meubel - indebuurt.nl
Voor iedereen een relaxfauteuil of sta-op-stoel. Foto: José de Jong

Zelf ervaren hoe comfortabel een relaxstoel is, kan uiteraard. Maar ook voor persoonlijk advies staan Jan en Sonja Kooijman altijd klaar. Ze bespreken graag je wensen en zoeken de beste relaxfauteuil, of natuurlijk bank, bed of eetkamerset, met je uit. En de kangoeroes, de naamgevers van de meubelzaak, zijn er natuurlijk ook altijd.

Skippy Meubel

woonwinkels

Vandaag gesloten

Provincialeweg 8-A, Dordrecht

Bekijk meer:woonwinkels

adv.