Over waarom je hond en kat een lekker eigen plekje moeten hebben

Aangeboden door Dierenspeciaalzaak Fitty 9 november 2017

De dagen worden korter en kouder. Dat heeft effect op mensen, dieren en dingen. Voor wat betreft de dieren: bij dierenspeciaalzaak Fitty weten ze er alles van.

Is het zomer, dan ben je misschien fijn lang buiten met je hond en zit de kat lekker te spinnen in de zon. Als het kouder wordt, dan is het goed als de honden en katten een eigen plekje hebben waar ze zich veilig en comfortabel voelen.

Fitty

Soorten en maten

Er zijn bijna net zoveel soorten, maten en kleuren manden en kussens als er honden zijn. Overdreven? Nee hoor, je hebt nou eenmaal grote en kleine honden en dat geldt ook voor katten. De ene ligt het liefst breeduit op een kussen, de ander kan alleen maar opgerold in een mandje slapen.

Het is belangrijk dat je huisdier een eigen plek heeft. De hond of kat moet zich veilig en geborgen voelen op zijn eigen plekje. Pas dan rust een dier goed uit en dat komt zijn gezondheid en algemene welzijn ten goede. Uiteraard zoek je voor de dierenmand een tochtvrije plek in huis. Niet langs een druk belopen pad, maar ook niet zo ver weg dat hij helemaal alleen ligt. Honden en katten zijn sociale dieren, ze weten graag waar je bent.

Fitty

Niet zomaar even

Het kopen van een dierenmand is niet iets wat je zomaar even doet. Behalve dat de mand of het kussen groot genoeg moet zijn, is ook de vulling belangrijk. Laat je een zware hond op een superzacht kussen liggen dan heeft het weinig effect en het is voor je huisdier ook niet comfortabel.

Fitty

Kom op zolder

De hele bovenverdieping van dierenspeciaalzaak Fitty is ingericht met dierenmanden en kussens. Het is een enorme collectie. Het team van Fitty adviseert je graag bij de aankoop voor je huisdier. Weet je welke uitvoering je dierenmand moet hebben, dan kun je ook nog kiezen uit enorm veel kleuren en materialen. Neem dus eens een kijkje op de eerste etage als je bij dierenspeciaalzaak Fitty bent. Je zult versteld staan van de grote collectie. De manden en kussen zijn namelijk ook nog eens heel goed af te stemmen op de rest van je interieur. Maar daar maakt jouw huisdier zich vast niet druk om.

Dierenspeciaalzaak Fitty dierenwinkels

nu gesloten09:00 - 17:30

Rechte Zandweg 3A

Bekijk meer:dierenwinkels
Foutje gezien?
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Dierenspeciaalzaak Fitty en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie