Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze vloeren zijn veilig, ook voor kinderen: “Veel klanten vragen om een vloer zonder PVC”

Aangeboden door Alpon Parket 19 juli 2019

Weet je nog hoe je in 2004 opeens geen scoubidoutouwtjes meer kon kopen omdat er weekmakers in zaten? Sindsdien is er veel te doen geweest om de stof en dat merken ze ook bij Alpon Parket. Omdat ze voor iedereen een vloer willen hebben, hebben ze sinds kort de MEISTER Designvloeren. “Zonder PVC en schadelijke weekmakers is het een gezond alternatief voor vinylvloeren”, vertelt Jan van Os van de vloerspeciaalzaak.

Helemaal van nu

“We krijgen steeds meer vraag naar vloeren waarop je kinderen met een gerust hart op kunt laten spelen”, legt Jan uit. “Weekmakers hebben een slechte naam gekregen en daar heeft MEISTER goed op ingespeeld met deze nieuwe collectie. In de designvloeren zitten absoluut geen PVC of ongezonde weekmakers. Daarom dragen ze het Duitse ecokeurmerk Der Blaue Engel. Ze zien er net zo mooi uit als andere kunstvloeren en komen in achttien decors en twee breedtes. Een echte designvloer dus.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Alpon Parket MEISTER Designvloeren - PVC-vrij - indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht

Kies bewust

Wel wil Jan benadrukken dat de PVC-vloeren van de zaak aan de Blekersdijk ook prima vloeren zijn. “We maken een bewuste keuze als het gaat om onze PVC-vloeren. Daarom kiezen we ook alleen maar fabrikanten uit Europa. Zo weet je als klant, en wij als vloerspecialisten, zeker dat het goed zit met de vloeren die wij verkopen en leggen.”

Perfect voor renovaties

Binnen de MEISTER Designvloeren zijn er diverse opties, weet de vloerenspecialist. Daarover kunnen Jan en zijn collega’s uitgebreid praten, maar wat fijn is dat er voor bijna elke woning wel een vloer is. “We hebben extra dunne vloeren die je makkelijk over je bestaande vloerbedekkingen kunt leggen. Daardoor hoef je deuren niet bij te schaven en juist dat kan een lastig werkje zijn. Ook zit er een vloer in de collectie met twee lagen kurk, die extra goed dempt en warm aanvoelt. Naast de bamboevloeren en onze Parket Alliance-collectie zijn de MEISTER Designvloeren een mooie aanvulling op ons bestaande assortiment. We vertellen je graag over alle mogelijkheden in onze uitgebreide showroom.”


Meer over Alpon Parket ontdekken?

Alpon Parket speciaalzaken

Geopend10:00 - 17:30

Blekersdijk 114, Dordrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

Misschien vind je dit ook wel interessant:

Alpon Parket Dordrecht - visgraat laminaat - indebuurt.nl

Een visgraatvloer duur? Alpon heeft een vloer voor elk budget

Wie denkt aan vloeren met planken, denkt misschien al snel aan landhuizen en villa’s. En natuurlijk ...
Alpon Parket Dordrecht - Jan van Os en Arthur Sonneveld

Dit is waarom je dus graag over de vloer wil komen bij Alpon

Wil jij ook graag een unieke houten vloer? Dan ben je bij Alpon Parket aan het juiste adres. Met de ...
Alpon Parket Jan van Os, Arthur Sonneveld en Ad Luijten - indebuurt Dordrecht

Het is geen grap: 1 april bestaat Alpon Parket 65 jaar

Je kunt het je haast niet voorstellen: er zat ooit een groenteboer op Blekersdijk 116. Niet zo gek a...

adv.