Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze plek in Sterrenburg komen ongeveer 25 nieuwbouwappartementen

Door Lisanne Doff 21 oktober 2019

Het terrein aan de Venuslaan, waar de voormalige boerderij Willemshoeve stond, is gekocht door de ontwikkelaar Van Pelt. Het is de bedoeling dat er op deze plek in Sterrenburg appartementen worden gebouwd, zo laat AD De Dordtenaar weten.

De eigenaar van de boerderij verkocht de grond deze zomer aan Van Pelt, omdat hij niets zag in verdere ontwikkelingen van het terrein. In maart werd de boerderij gesloopt, ondanks het protest uit de wijk. Van Pelt wil hier zo’n 25 appartementen bouwen. Dit appartementencomplex krijgt de naam ‘Buitenplaats Zuidwijk’.

Aanmelden tot 15 december

Het precieze aantal van de appartementen is nog niet bekend. Dit hangt af van de potentiële kopers en/of huurders. Door middel van een vooronderzoek wordt verwacht dat oudere mensen vanuit hun woning naar een appartement willen verhuizen. Het terrein aan de Venuslaan ligt vlakbij winkelcentrum Sterrenburg, waardoor het een ideale locatie is. Geïnteresseerde kopers en huurders kunnen zich tot 15 december melden via deze website. 

Wat gaat dat kosten?

Via het aanmeldformulier op die website kun je jouw voorkeur aangeven. Bijvoorbeeld in welke prijsklasse je een huis zoekt. Voor koopwoningen gaat dit vanaf €250.000,- en voor huurwoningen vanaf €800,- per maand. Ook kun je aangeven of je interesse hebt in een appartement, penthouse of zorgappartement. Ook mag je een voorkeur opgeven voor de keuken, badkamer, het aantal kamers en buitenruimte.

Op dit terrein wordt binnenkort gebouwd:

Lees ook: 

Bijna in de verkoop! 3 x dit is waarom je in deze nieuwbouw net buiten Dordrecht wilt wonen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de huizenmarkt in Dordrecht is op dit moment een tikkeltje ch...

Wow! Deze miljoenenvilla in Dubbeldam staat nu te koop

Soms stuit je op een huis waar je direct wil wonen. Deze villa aan de Cypressenlaan in Dubbeldam is ...

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.