Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kun je tijdens de coronacrisis tóch door met je verhuisplannen

Aangeboden door De Hypotheker Centrum 30 oktober 2020

Met kuchschermen en andere voorzorgsmaatregelen zijn de twee Dordtse kantoren van De Hypotheker al sinds maart coronaproof. Toch gingen Pieter-Jan Dekker en zijn collega’s een stapje verder en introduceerden ze videobellen als mogelijkheid voor hun klanten. “Zo kun je ook tijdens een lockdown verder met je verhuisplannen.”

De twee hypotheekkantoren in het centrum en Stadspolders zijn helemaal klaar voor een eventuele lockdown. “Voor mij is persoonlijk contact het fijnste, maar het is mooi dat we deze mogelijkheid hebben”, zegt Pieter-Jan.

Belangrijkste investering

Dat het spannend is om een hypotheekgesprek per videoverbinding te doen, snapt de hypotheekadviseur goed. “Dit is de belangrijkste investering van je leven. Natuurlijk verwelkomen we je graag in onze kantoren. De huizenmarkt blijft doorgaan en wij ook, ook al komen er verdere restricties. We kunnen makkelijk ons werk meenemen naar huis als er een complete lockdown komt.”

Financiële planning

“Een hypotheek samenstellen is mensenwerk”, weet Pieter-Jan. “Het gaat niet alleen over een hypotheek, maar ook over hoe onze klanten zich willen ontwikkelen. Het gaat over de invulling van de woonwens en wat bijvoorbeeld een kinderwens voor invloed kan hebben op die woonwens. Wat wij eigenlijk doen is een financiële planning maken.”

Gewoon doorgaan

Door de mogelijkheid van videobellen zien ze bij De Hypotheker ook nieuwe klanten. “Voor internationaal vrachtwagenchauffeurs is een videocall een uitkomst, net als mensen die lastig onder werktijd kunnen komen. En voor mensen in quarantaine is zo’n online gesprek ook handig. Dan kun je wel gewoon doorgaan met je verhuisplannen.”

Je kunt verder lezen onder de foto.

Videobellen videocall conference call Hypotheker hypotheekgesprek Dordrecht
Stcokfoto: Alexander Dummer / Unsplash

Sneller en efficiënter

Ook voor korte vraagjes, waarvoor je anders helemaal naar het kantoor moet, is een videocall een fijne oplossing. Zeker voor een tweede gesprek is zo’n online bijeenkomst handig. “Het is niet verplicht, maar we zijn makkelijk bereikbaar via videobellen”, benadrukt Pieter-Jan.

Net zoals altijd

Op het kopje koffie of thee na, is er eigenlijk niet veel anders aan een videogesprek. Na het maken van een afspraak krijg je een uitnodiging via de mail met daarin de instructies. Daarin klik je op de link naar Zoom of MS Teams en kom je meteen in het online gesprek. Heb je alle benodigde stukken al, dan kun je ze van tevoren uploaden en insturen zodat de hypothekers het gesprek kunnen voorbereiden. In veel gevallen is een foto van een document appen al voldoende. Daarnaast kunnen we onze schermen met berekeningen delen, zodat je een goed overzicht hebt.”

Innovatie

“Videobellen is dé manier om mensen toch met elkaar in contact te brengen”, zegt Pieter-Jan. “Het is verschrikkelijk wat er nu gebeurt, dat wil ik echt voorop stellen, maar zulke ontwikkelingen komen hier wel uit voort. Videobellen is een van de grootste innovaties tijdens corona.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Hypotheker Centrum. Meer over De Hypotheker Centrum ontdekken?

De Hypotheker Centrum

Gesloten09:00 - 22:00

Johan de Wittstraat 160, Dordrecht


Meer over De Hypotheker Stadspolders ontdekken?

De Hypotheker Stadspolders

Gesloten09:00 - 17:30

Van Eesterenplein 254, Dordrecht

Ook interessant:

Dordrecht wonen verbouwen verhuizen hypotheek

Woningnood in Dordrecht: dit is dé oplossing om toch in een ‘nieuw’ huis te wonen

Heb je een eigen huis, dan speel je vast wel met het idee om je woning op te knappen. Nu we meer thu...

Wonen in Dordrecht duur? Zo kun je jouw maandlasten flink verlagen!

Met de gekke woningmarkt van nu moet je misschien niet denken aan verhuizen. Maar ook als je nergens...
Overwaarde koophuis - indebuurt Dordrecht

Dit kun je doen met de overwaarde van je huis

De laatste tijd hebben we de huizenprijzen alleen maar zien stijgen. Maar heb jij een koopwoning dan...

adv.