Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tegelspeciaalzaak Fravo is gewoon open en geeft je 25 procent korting!

Aangeboden door Fravo Tegels 2 april 2020

Nu je meer thuis bent, merk je misschien dat je toe bent aan iets nieuws thuis. En laat nou net je vloer ontzettend belangrijk zijn voor de sfeer in je huis. Dan is het fijn om te weten dat Fravo Tegels gewoon open is én een fijne kortingsactie heeft. Je krijgt namelijk van 6 tot en met 18 april 25% korting. Fijn!

Coronamaatregelen

Vanwege het coronavirus heeft de tegelspeciaalzaak een paar maatregelen genomen. Ze letten erop hoeveel mensen er in de showroom zijn, zodat je altijd genoeg ruimte hebt, en vragen klanten en medewerkers met klachten zoals verkoudheid of koorts thuis te blijven. Wil je rustig rondlopen zonder tegen iemand aan te botsen? Dan kun je bij Fravo gewoon een afspraak maken.

Keuzestress

Heb je een dag en moment ingepland, dan kun je dus met een mooie korting winkelen. Neem daar zeker even de tijd voor; met 1000 vierkante meter en 3000 soorten tegels ben je wel even bezig om de perfecte tegelvloer- of wand uit te kiezen. En dan hebben we het nog niet eens over de opties. Naast reguliere tegels hebben ze ook tegels met een betonlook, vloeren die eruit zien als natuursteen of tegels met een metalliclook in het assortiment. En dan kun je nog eens kiezen voor vloerverwarming. Teveel om op te noemen, kom ze gerust zelf kijken!

Voorwaarden: bij besteding van €750,- of meer krijg je 25% korting. Hier zit het leggen en eventuele vloerverwarming niet bij in, en combineren met andere aanbiedingen (zoals de all in actie: tegels + leggen vanaf €50,- per vierkante meter) is niet mogelijk. Deze actie loopt van 6 tot en met 18 april 2020.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fravo Tegels. Meer over Fravo Tegels ontdekken?

Fravo Tegels woonwinkels

Geopend09:30 - 17:30

Merwedestraat 66a, Dordrecht

Bekijk meer:woonwinkels

Lees meer:

Fravo Tegels showroom - indebuurt Dordrecht

5 x waarom je nu een tegelvloer wil kopen (mét korting!)

Je hebt er geen omkijken naar en koude voeten zijn verleden tijd; het zijn maar een paar voordelen v...

adv.