Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe keuken of badkamer nodig? 6 x waarom je naar Belmar wil

Aangeboden door Belmar Keukens en Badkamers 4 juli 2019

Een keuken kopen is een grote uitgave en daarom denk je er goed over na. Dan kom je al snel uit bij Belmar Keukens en Badkamers. De speciaalzaak heeft namelijk een streepje voor, en wij leggen je uit waarom je je keuken (en badkamer) wil kopen bij Belmar aan de Stevensweg.

Je krijgt deskundig advies

Bij Belmar nemen ze graag de tijd voor je. Even in een kwartiertje je droomkeuken bestellen is er dan ook niet bij. De verkopers denken graag met je mee. Heb je bijvoorbeeld een kleiner budget? Dan kunnen ze je adviseren waarop je kunt besparen. Of weet je niet welk soort apparatuur het beste past bij jouw kookstijl? Ook daarvoor kunnen de mensen van Belmar je begeleiden.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Belmar Keukens en Badkamers - Manhattan - indebuurt Dordrecht
Is het Manhattan? Nee het is Belmar | Foto: indebuurt Dordrecht

De verkoper is ook je contactpersoon

Je staat er misschien niet bij stil, maar het is echt fijn dat de verkoper ook je contactpersoon is. Die weet namelijk precies wat jullie besproken hebben. Voor hem of haar ben je meer dan een klantnummer. Die persoon zorgt ook voor het inmeten, zodat je niet weer dezelfde discussie hoeft te houden over de keuzes die jullie al hebben gemaakt. En hij of zij zorgt voor de oplevering. Kijk, dat is nog eens persoonlijke service.

Er is een ruime showroom

Het is verleidelijk om alles met één klik te bestellen op internet. Maar in de showroom kun je de koelkasten openen, onder de douche stappen, de afzuigsystemen aanzetten en zelfs even proefliggen in een bad. Belmar heeft veel opstellingen staan en elke keuken is uniek. Neem een kijkje in de showroom, zodat je makkelijker kunt aangeven wat je wel en niet wil in je droomkeuken of badkamer.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Villeroy & Boch Trendboxen Finion - Belmar Keukens en Badkamers - indebuurt Dordrecht
Foto: Belmar Keukens en Badkamers

Belmar heeft het Uw KeukenSpeciaalzaak keurmerk

Bij menig keukenzaak word je overvallen verkopers je met verkooptrucs. Belmar heeft het keurmerk van Uw KeukenSpeciaalzaak en daarmee weet je dat ze voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk: de beste condities, goed opgeleide vakmensen, grote merken voor scherpe prijzen, vijf jaar garantie en een klantwaardering van minimaal een 8.0.

Spreek je met Edwin Ameling en zijn mensen, dan zie je vooral de passie die ze hebben en die Uw KeukenSpeciaalzaak ook erg belangrijk vindt. Passie voor koken. Passie voor keukens. En passie voor jou. Want passie is het geheime ingrediënt dat ervoor zorgt dat ze een droomkeuken bieden, speciaal voor jou.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Belmar Keukens en Badkamers - indebuurt Dordrecht
Edwin tijdens een kookdemonstratie | Foto: indebuurt Dordrecht

Ze houden er kookdemo’s

Ben je nou benieuwd wat je kunt koken in die keukens van Belmar? Dat laat de chef van de keukenspeciaalzaak je graag zien. Ze houden regelmatig kookdemonstraties en natuurlijk mag je proeven!

Klanten geven een 9,2

We hadden het al even over het deskundige advies en één contactpersoon. Dat zijn niet alleen maar praatjes, want klanten waarderen Belmar met een 9,2. De garantie & nazorg, deskundigheid, persoonlijke aandacht en de medewerkers krijgen 5 sterren op klantenvertellen.nl.

Daarmee zijn ze ook nog eens CBW-erkend. Wat dat betekent? Dat ze algemene voorwaarden hebben waarin jij als klant wordt beschermd, dat zijn alle regels als je iets koopt zoals (aan)betalen, annuleren, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zo weet je dat je goed zit bij Belmar.


Meer over Belmar Keukens en Badkamers ontdekken?

Belmar Keukens en Badkamers speciaalzaken

Geopend09:00 - 17:30

Stevensweg 109, Dordrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees meer over Belmar Keukens en Badkamers:

Pelgrim geïntegreerd afzuigsysteem - Belmar Keukens en Badkamers - indebuurt Dordrecht

Dit is waarom je een downdraft afzuigsysteem in je keuken wilt

Stel: Antonia uit 1950 stapt in een tijdmachine met als bestemming 2018. Dan herkent ze waarschijnli...
Belmar Gepersonaliseerd Keukenboek - spread - indebuurt Dordrecht

Belmar inspireert je met hun gratis persoonlijke keukenboek

Een nieuwe keuken uitzoeken, dat doe je niet zo makkelijk als je een nieuw t-shirt uitzoekt. Je wilt...
Villeroy & Boch Trendboxen Bad - Belmar Keukens en Badkamers - indebuurt Dordrecht

Deze badkamers verkopen zichzelf en wij snappen wel waarom

Al 18 jaar is 'The House of Villeroy & Boch' een begrip voor de klanten van Belmar. Maar in zo'n twe...

adv.