Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen middenin een park met het centrum op 10 minuten fietsen: dit nieuwbouwproject heeft het allemaal!

Aangeboden door De Valk 10 november 2020

Doordeweeks is het een bruisende wijk door de scholen in de omgeving, en in het weekend transformeert dit stukje Dordrecht in een oase van rust. We hebben het over nieuwbouwproject De Valk. Middenin het Leerpark komen namelijk 12 zeer ruime stadswoningen en je kunt er nog een woning kopen!

Jij hebt de regie

Dit iconische nieuwbouwproject is anders dan een gemiddeld nieuwbouwproject. Jij hebt namelijk de regie over de indeling van je toekomstige woning en dat is best uniek. Wil je een woonkeuken op de begane grond zodat je straks kunt eten met de deuren open naar het park? Of verplaats jij je keuken naar de eerste verdieping, zodat je beneden een riante werkkamer kan realiseren? Een statige vide, twee badkamers of een werkruimte aan huis: dit is hét moment om jouw woonwensen waar te maken.

In deze gave woningen heeft de bovenste verdieping ruimte voor een riante slaapverdieping. Hier heb je plek voor twee of drie slaapkamers en een badkamer. Heb je behoefte aan meer slaapkamers? Door slim te spelen met de indeling creëer je met gemak een vierde kamer. Je hoort het al: jij bepaalt hoe jouw droomwoning eruit komt te zien.

Oase van groen

We hadden het al even over het uitzicht op het park. De Valk ligt aan een park waardoor je in feite wel de lusten, maar niet de lasten van een tuin hebt. Tussen de terrassen op de eerste verdieping komen pergola’s waar planten speels omhoog klimmen. Hiermee is dit nieuwbouwproject echt een blikvanger in de wijk.

Over de hele breedte van de woning komt een veranda. Vanaf dit overdekte terras sta je zo in het park; ideaal met buiten spelende kinderen. Vanuit jouw toekomstige woonkamer/kantoor/slaapkamer op de eerste verdieping loop je het terras op en zit je beschut onder de pergola. Alle woningen hebben ook nog eens grote ramen. Hierdoor heb je niet alleen veel licht in huis, maar kijk je ook nog eens prachtig uit op het park.

Je kunt verder lezen onder de foto.

De Valk - Nieuw Land van Valk - keuken optie (1)
Een keuken op de begane grond is maar één van de mogelijkheden | Foto: De Valk

Centrale ligging

In tien minuten fiets je naar zowel de binnenstad als het Energieplein en binnen een paar minuten rijd je op de N3. Boodschappen kun je makkelijk lopend doen. In de omgeving staan zowel basis- en middelbare scholen als MBO-opleidingen. Centraler kun je bijna niet wonen!

Alle ruimte

Binnen het deelproject De Valk zijn veel mogelijkheden. Je kunt kiezen uit diverse type woningen. Ook qua grootte heb je verschillende mogelijkheden: de woningen variëren van 151 tot 205 vierkante meter. Alle woningen hebben drie woonlagen met standaard drie slaapkamers. Verder zijn ze inclusief een Bruynzeel keuken met Siemens inbouwapparatuur, sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk. Met de hoekwoningen heb je ook nog eens extra ramen voor nog meer licht, en de westelijke hoekwoning heeft als bonus dat het terras zich als het ware om je woonkamer heen vouwt. Hoe gaaf is dat!

Schrijf je nu in

De verkoop van de 12 stadswoningen is begonnen en de prijzen zijn vanaf € 485.000,- v.o.n. Wil je direct aan een park wonen tussen bomen, bloemen en vogels, met het stadscentrum op fietsafstand? Schrijf je in via deze link of klik op de oranje knop hieronder.


Meer over De Valk ontdekken?

adv.