Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Unieke kans: de bouw van dit nieuwbouwhuis start in oktober en je kunt hem nog kopen!

Aangeboden door Nieuwbouw De Volgerlanden 4 augustus 2020

Ontbijten met uitzicht op twee schattige slootjes, wandelen door een sprookjesachtige perentunnel of een ijsje eten in het park op vijf minuten loopafstand… Dat zou zomaar jouw weekendritueel kunnen zijn in nieuwbouwproject De Laantjes. Op slechts vijftien minuten van de Dordtse binnenstad heb je de kans van je leven: een nieuwbouwhuis kopen waarvan de bouw al in oktober begint!

Aan de rand van De Laantjes fase 2 is een geschakelde vrijstaande woning vrijgekomen. Hier combineer je de rust van wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht met de gezellige drukte van Dordrecht. De Volgerlanden is een geheel nieuwe wijk waarin je omringd door groen en water woont. Boodschappen doe je in het winkelcentrum op nog geen vijf minuten loopafstand. Het strandje van recreatiegebied Sandelingen Ambacht ligt op tien minuten fietsen, terwijl je in een kwartiertje naar de binnenstad van Dordrecht fietst.

Wat is jouw droomhuis?

De indeling van het huis is al uitgekozen, zoals drie slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer met ruimte voor een douche én bad, een zolder. De stenen berging is geschakeld met die van de buren. De woning krijgt de uitbreiding van een tuinkamer, waarmee je in één keer een fantastische woonkamer krijgt. Wil je een aparte speelhoek voor de kinderen, heb je altijd al gedroomd van een vleugel of zoek je een werkplek op de benedenverdieping? Dat kan makkelijk in deze nieuwbouwwoning.

Je kunt verder lezen onder de foto.

Nieuwbouwhuizen nieuwbouwproject Hendrik Ido Ambacht - De Laantjes Vogelvlucht (1)
Foto: Nieuwbouw De Volgerlanden

Dat uitzicht!

Met ramen rondom heb je hier aan licht geen gebrek. Dit hoekhuis heeft een uitzicht het boomgaardpad, een pad omringd door slootjes en bomen dat als groene buffer tussen dit wijkje (De Laantjes) en wijkje De Straatjes komt te liggen. Vanuit de keuken kun je een oogje in het zeil houden op kinderen die spelen in de autovrije straat Zaaivat. Oh, en hadden we al gezegd dat je twee parkeerplekken op eigen terrein hebt? Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats dus!

Klaar voor de toekomst

De huizen zijn gasloos met zonnepanelen, waardoor je energierekening een stuk lager uitvalt. Ook heb je een fijne EPC-score van 0,26 hebt: dat betekent dat je weinig energie nodig hebt om jouw huis te voorzien van elektriciteit, warm water en verwarming. Met zo’n mooie score kunnen banken tot wel €9.000,- meer financieren bij een hypotheekaanvraag.

Wil je meer weten? Schrijf je dan in via de website of bekijk het nieuwbouwproject via de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nieuwbouw De Volgerlanden. Meer over Nieuwbouw De Volgerlanden ontdekken?

Nieuwbouw De Volgerlanden makelaars

, Hendrik-Ido-Ambacht

Bekijk meer:makelaars

adv.