Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uniek nieuwbouwproject: koop nu een woning en ontvang over zes maanden de sleutel

Aangeboden door Reeparq 20 november 2020

Met het Wielwijkpark zo ongeveer in je achtertuin kun je bijna niet vrijer wonen in de wijk Wielwijk. Aan de nieuwe J.M. Smit-Pietersstraat worden vier vrijstaande parkwoningen gebouwd in project Reeparq. Hier zit je dichtbij de Dordtse binnenstad en heb je ook veel privacy.

De woningen zijn in veel opzichten hetzelfde. Zo hebben ze allemaal een woonoppervlakte van circa 184 vierkante meter, een tuin aan het water met veel privacy, maar liefst zes slaapkamers, duurzame kunststof kozijnen, zonnepanelen en een warmtepompinstallatie. Door die energiezuinige maatregelen is de EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) 0,4. Dat betekent dat de huizen zeer energiezuinig zijn en ver onder de norm van 1,0 vallen. Ook zijn er per woning twee parkeerplekken op eigen terrein, plus een gastenparkeerplaats aan de straatkant.

Lees verder onder de foto’s.

Foto: Reeparq
Foto: Reeparq
Foto: Reeparq

Jouw woonwensen komen uit

Elke nieuwbouwwoning heeft zijn eigen karakter. Die kun jij als bewoner bepalen. Wil je bijvoorbeeld van een slaapkamer een inloopkast maken, dan kan dat. De oppervlaktes van de kavels variëren van 406 tot 513 vierkante meter. De vraagprijzen gaan vanaf € 689.000,- en dat is vrij op naam.

Nieuw stukje Dordt

De tuinen van deze woningen liggen aan het water. Aan de overzijde van het kreekje komen in de toekomst huizen te staan. Dit is aan de zuidkant van het Wielwijkpark. Momenteel zoekt de gemeente nog een ontwikkelaar die daar vrijstaande woningen bouwt. Door het tussenliggende water en de ruime opzet behouden toekomstige bewoners van Reeparq hun vrije uitzicht.

Lees verder onder de video.

 

Centrale ligging

Alle faciliteiten liggen binnen handbereik. Zo fiets je vanuit Reeparq in een paar minuten naar het Admiraalsplein voor je boodschappen en is Winkelcentrum Sterrenburg op nog geen tien minuten fietsafstand. Met een kwartier fiets je naar de binnenstad, maar ook naar de Nieuwe Dordtse Biesbosch waar je kunt wandelen, skeeleren of fietsen. En ga je met de auto op weg? Dan zit je binnen vijf minuten op de A16.

Neem een kijkje

Eén van de woningen is al klaar. Daar kun je op 21 en 28 november tussen 11.00 en 13.00 uur komen kijken. De andere drie nieuwbouwhuizen laten trouwens niet lang op zich wachten. Nu kopen is automatisch bouwen. Met een bouwtijd van zes maanden worden ze compleet met tegelwerk en sanitair opgeleverd. Dat is snel in de nieuwbouwwereld!

Ben je benieuwd of dit jouw droomwoning is? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan de proefwoning via de oranje knop hieronder of via de website.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Reeparq. Meer over Reeparq ontdekken?

Reeparq


J.M. Smit-Pietersstraat, Dordrecht

adv.