In nieuwbouwproject Schaerweide zijn nog maar een paar appartementen te koop!

Aangeboden door Q Makelaars 30 juni 2019

Vorig jaar maakten we bekend dat er een nieuwbouwproject kwam naast Villa Augustus en dat hebben niet alleen wij, maar ook de makelaar geweten. Marieke Roodfeld van Q Makelaars: “Binnen no time was het zo goed als uitverkocht!” Inmiddels is de bouw in de afrondende fase en dat betekent dat de herenhuizen en appartementen zo goed als af zijn. En er is goed nieuws: er zijn nog twee appartementen beschikbaar!

Best bijzonder

Wil je vandaag tekenen en over een paar maanden al verhuizen? Dat is geen probleem als je kiest voor de appartementen aan het Wantij. Marieke: “Wat vooral uniek is, is dat er deze zomer al opgeleverd wordt. Je koopt dus nu nieuwbouw en deze zomer krijg je al de sleutel.” Dat is best bijzonder; vaak moet je bij nieuwbouwwoningen ruim een jaar wachten totdat jouw huis helemaal af is.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Schaerweide appartementen Wantij - indebuurt Dordrecht
De ingang aan de Oranjelaan | Foto: Q Makelaars

Op de eerste rang

Heb je die felbegeerde sleutel in handen, dan zit je op een toplocatie. “Het uitzicht krijg je van ons cadeau: vanaf je balkon kijk je uit op het Wantij.” Tussen de herenhuizen en het appartementencomplex ligt een groot grasveld dat ook de naam geeft aan het Dordtse nieuwbouwproject. Een schaerweide of schaerweyde is namelijk gemeenschappelijk stuk groen.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Schaerweide grasveld Nieuwbouwproject Wantij - indebuurt Dordrecht
Foto: Q Makelaars

Lagere maandlasten

Dat groen staat ook weer symbool voor het project. Marieke: “Schaerweide wil zo energiezuinig mogelijk zijn en daarom staan er zonnepanelen op het gebouw. Tel daarbij een stadswarmte, ventilatie met warmteterugwinning en driedubbel glas op en je hebt een huis met een stuk lager energieverbruik.” Klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat heb je er als bewoner aan? “Doordat de woningen zo zuinig zijn, kom je in aanmerking voor een zogenoemde groene hypotheek. Dat betekent dat je maandlasten een stuk lager liggen.” Je hypotheekrente kan daardoor lager zijn.

Schaerweide Villa Augustus Wantij - indebuurt Dordrecht
Foto: Q Makelaars

En dit krijg je dan

Zoals we al zeiden zijn er nog twee appartementen beschikbaar: appartement 5A en 7A. Beide hebben drie slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel, een open keuken/woonkamer en een balkon met dus dat uitzicht op het Wantij. Het woonoppervlakte is 121 vierkante meter. Appartement 5A staat voor €443.880,- te koop en appartement 7A voor €463.800,-*.

Over de keuken, het toilet en de badkamer hoef je je geen zorgen te maken want die zijn al gemonteerd. Daarvoor werkt de projectontwikkelaar samen met Bruynzeel voor de keukens en Villeroy & Boch voor de badkamer. Het enige dat jij nog hoeft te doen is tekenen, je verf/behang/vloer uitkiezen en verhuizen! Via de onderstaande oranje knop of het telefoonnummer van Q Makelaars (085-0406200) schrijf je je in voor een van deze appartementen.

* De prijs is inclusief een stelpost voor de keuken. Stel: de levertijd voor een bepaalde keuken is nu 6 weken en de overdracht oplevering over 4 weken, dan kan het zijn dat de keuken niet geplaatst wordt. Via een stelpost krijgen kopers dan dat geld terug.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Q Makelaars. Meer over Q Makelaars ontdekken?

Q Makelaars makelaars

Vandaag gesloten

Grote Markt 75-80, Dordrecht

Bekijk meer:makelaars

Lees ook:

Q Makelaars Dordrecht - Nieuwbouw Vlashoek Lage Zwaluwe - artist impression - indebuurt Dordrecht

In dit nieuwbouwproject kun je betaalbaar wonen

De zon schijnt, er is geen sneeuw op komst en jij wordt wakker in jouw nieuwe droomwoning: een prach...

In het voormalig Stadsarchief aan het Stek komen huurwoningen en die gaan er zo uitzien

adv.