Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In dit nieuwbouwproject kun je betaalbaar wonen

Aangeboden door Q Makelaars 1 maart 2019

De zon schijnt, er is geen sneeuw op komst en jij wordt wakker in jouw nieuwe droomwoning: een prachtige eengezinswoning in Vlashoek-Lage Zwaluwe. Dat zou zomaar het begin van een mooie dag kunnen zijn. Want Lage Zwaluwe, dat is even de Moerdijkbrug over en je bent er! 

De bouw begint nog dit jaar

Veel Dordtenaren zijn geïnteresseerd in het nieuwbouwproject Vlashoek in Lage-Zwaluwe, zo merkt ook Marieke Roodfeld van Q Makelaars. “Er zijn al woningen door mensen uit Dordrecht gekocht”, vertelt ze ons. “We hebben net de start van de bouw aangekondigd. De eerste woningen worden in het laatste kwartaal van 2019 gebouwd.”

Het artikel gaat verder onder de afbeelding.

Q Makelaars Dordrecht - Nieuwbouw Vlashoek in Lage Zwaluwe - situatieschets - indebuurt Dordrecht
Afbeelding: Q Makelaars

En voor die bouw is Maas-Jacobs uit Zundert verantwoordelijk: Maas-Jacobs Bouwbedrijf, Maas-Jacobs Vastgoed en Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen die samen de kracht van de Maas-Jacobs groep vormen. De ontwikkelaar vindt kwaliteit, lef en creativiteit erg belangrijk en daarbij houden ze het beschikbare budget en de beoogde planning goed in de gaten, met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en onderhoud. Daarbij is het voor hen belangrijk kopers goed te begeleiden. Maas-Jacobs bouwt immers voor mensen. Mensen die een fijne plek zoeken om te wonen, werken en recreëren.

Let op: ze gaan snel

Zoals bij alle nieuwbouwprojecten, gaat de verkoop ook snel bij Vlashoek. Marieke: “We hebben best al wat verkocht, maar er zijn nog wat woningen vrij. Zo staat er nog een twee-onder-een-kap te koop, samen met een aantal rijwoningen. In totaal komen er zes tweekappers en achttien rijwoningen te staan in deze fase van het project.”

Fijn voor je portemonnee

En met die huizen kun je wel een tijd vooruit. Ze worden gasloos opgeleverd en zijn voorzien van warmtepompen. En ook niet onbelangrijk: er komen zonnepanelen op het dak. Dat scheelt aardig op de energierekening!

Afbeelding: Q Makelaars
Afbeelding: Q Makelaars
Afbeelding: Q Makelaars

Lekker warm

Stel je voor: je stapt hartje winter uit bed en je hoeft niet te zoeken naar je pantoffels. Zo, dat is fijn! Alle woningen hebben namelijk vloerverwarming op de begane grond én op de eerste verdieping.

Volop in het groen

Je woont hier in een dorp met veel natuur om je heen. Niet alleen ligt de Dordtse Biesbosch aan de andere kant van rivier de Amer, ook is er op steenworp afstand een haven en ligt het centrum dichtbij. Het plan is ruim opgezet en ligt naast een bestaande kindvriendelijke wijk. Dat is nog eens toekomstproof wonen.

Betaalbaar wonen

En dan wil je natuurlijk weten wat dat mag gaan kosten. Nou, dat zal je nog verbazen. Ruim de helft van de woningen kun je kopen met een modaal of lager inkomen. De prijzen beginnen vanaf €219.000,- vrij op naam. Tel daar nog eens lagere energiekosten bij op, en dan wordt het wel erg aantrekkelijk om te verhuizen naar Lage-Zwaluwe. Inschrijven doe je via de website van het nieuwbouwproject.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Q Makelaars. Meer over Q Makelaars ontdekken?

Q Makelaars

makelaars

Geopend10:00 - 16:00

Grote Markt 75-80, Dordrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.