Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fijn: er zijn nog woningen vrij in dit nieuwbouwproject!

Aangeboden door Kombuis 12 oktober 2020

Een huis dat je compleet naar je eigen wensen kunt laten bouwen is geen droom. Nieuwbouwproject Kombuis is een half uurtje fietsen van de historische binnenstad én heeft nog maar een aantal woningen te koop!

In Papendrecht bouwt VORM Ontwikkeling B.V. 30 woningen die letterlijk klaar zijn voor de toekomst. Niet alleen omdat ze helemaal afgewerkt worden – de huizen komen namelijk inclusief badkamer, toilet en optioneel met keuken – maar ook doordat ze energieneutraal en gasloos zijn. En het mooie: van het type ‘Herenhuis’ zijn er dus nog een paar huizen beschikbaar.

Je kunt verder lezen onder de foto.

Kombuis - nieuwbouwproject Papendrecht nieuwbouwwoning regio Dordrecht
Foto: VORM Ontwikkeling B.V.

Wonen aan het water

Maar laten we beginnen met de huizen zelf, want die zijn erg aantrekkelijk. Alle huizen grenzen aan het water. Wil je een vlonder, dan is dat ook mogelijk. Op de begane grond vind je een open en lichte woonkamer met leefkeuken. De eerste verdieping heeft standaard al vier slaapkamers en op zolder kun je ook nog extra werk-, hobby- of slaapkamers realiseren. Wil je nog een vlonder, dan is dat ook mogelijk. Al met al krijg je 170 tot 177 vierkante meter woonoppervlak. De herenhuizen zijn beschikbaar vanaf € 480.000,-.

Meer hypotheek voor je geld

Lagere energiekosten en klaar zijn voor de toekomst is natuurlijk fijn. Doordat de huizen dus energieneutraal zijn, kom je in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek. Een paar voordelen hiervan:

  • je krijgt extra hypotheekrentekorting omdat je een energieneutraal huis koopt,
  • meerwerk zoals een uitbouw, keuken en vloer kun je volledig meefinancieren,
  • een hogere hypotheek is mogelijk omdat je een energieneutraal huis koopt,
  • je kunt extra voordelige schadeverzekeringen afsluiten.

Instapklaar

Zoals we al zeiden: de badkamer en het toilet worden al voor je geïnstalleerd met standaard sanitair en tegelwerk. Dat betekent niet dat je het gewoon moet doen met de keuze van de architect; als koper kun je in de digitale showroom het standaard sanitair wijzigen. Wil je bijvoorbeeld een luxere kraan of een ander wastafelmeubel? Dat kan. Voor het tegelwerk kun je terecht bij Lingen Keramiek en ook kun je de keuken alvast laten installeren via Image Keukens.

Je kunt verder lezen onder de foto.

Kombuis - nieuwbouwproject Papendrecht nieuwbouwwoning regio Dordrecht
Foto: VORM Ontwikkeling B.V.

Dat is nog eens slim!

Zijn jullie helemaal dol op tech? Dan zijn dit dé huizen voor jullie. Standaard zijn de woningen voorzien van een netwerk waarop al een aantal slimme lichtpunten zijn aangesloten. Kies je voor het SMART Ready Pakket, dan krijg je onder andere:

  • een ingebouwde alarm- en berichtenservice in de vorm van een draadloze bewegingsdetector,
  • aanwezigheidssimulatie door tijdschakelaars,
  • een zogenoemde paniekknop, waarmee je simpel alle lichten worden ingeschakeld en er een melding naar alle devices in het netwerk,
  • een handige ‘alles uit’-schakelaar waarmee je in één klik alle lichtpunten uitschakelt.

Interesse?

Wonen aan het water in een huis dat helemaal naar jouw smaak is ingericht: zie je het al voor je? Schrijf je in via de oranje knop of kijk voor meer informatie op de website van Kombuis.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kombuis. Meer over Kombuis ontdekken?

Kombuis

Gesloten09:00 - 18:00

adv.