Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze 5 tips van Stam Hoveniers heb je tóch dat vakantiegevoel, gewoon thuis!

Aangeboden door Stam Hoveniers 31 maart 2020

Nu we meer thuis zijn én het voorjaar toch echt begonnen is, kunnen we fijn in het zonnetje zitten. Wil jij lekker genieten van je tuin of balkon? Stam Hoveniers geeft je vijf tips om jouw vierkante meters buiten om te toveren tot je eigen vakantieresort!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Je eigen kleine oase

Tuinontwerp advies renovatie tuinaanleg - Stam Hoveniers Dordrecht
Foto: Stam Hoveniers

Steeds meer is onze tuin een verlengstuk van ons huis. Maar het aanleggen van een tuin is toch nog wel iets anders dan een tuintafel hier en een bloempot daar. Met een uitgedacht ontwerp kun je maximaal gebruik maken van je tuin. Misschien hebben je kinderen daardoor wel een eigen speelplekje of kun je eindelijk die gedroomde moestuin realiseren. Bij Stam Hoveniers hebben ze genoeg vakmanschap in huis om van jouw tuin een mini-oase te maken. Van een nieuw ontwerp tot realisatie en een tuin voor elk budget: bij Stam gaan ze er graag met je voor zitten.

Lees meer:

Stam Hoveniers - tuinmetamorfose - indebuurt Dordrecht

Binnenkijken bij: deze Dordtse tuinen kregen een make-over

Met de vele zonuren die we hebben, zit je ongetwijfeld meer in jouw tuin of op je balkon. En dan mer...

Nieuw seizoen, nieuwe meubels

Foto: Stam Hoveniers
Foto: Stam Hoveniers
Foto: Stam Hoveniers

Tuinmeubels die de hele winter buiten hebben gestaan, zien er misschien niet meer zo nieuw uit als je had gehoopt. In de showroom van Stam Hoveniers staat daarom een aantal mooie kwaliteitsmerken: 4 Seasons Outdoor, Bryck, Talenti, E-brands en Weltevree. Het Nederlandse merk 4 Seasons Outdoor gebruikt synthetisch vlechtwerk van de hoogste kwaliteit, RVS en teakhout. Je zou verwachten dat de meubels daardoor duurder worden, maar dat is niet het geval.Door het gebruik van hoge kwaliteit en verbeterde materialen, geniet je langer van je tuinmeubels. Win-win dus!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stam Hoveniers. Meer over Stam Hoveniers ontdekken?

Stam Hoveniers hoveniers

Calandstraat 29, Dordrecht

Bekijk meer:hoveniers

Heaters voor die mooie (maar frisse) lente-avonden

Boven: heater van Heatsail | Foto: Stam Hoveniers
Cosiloft sfeerlicht | Foto: Stam Hoveniers
Cosiloft vuurtafel | Foto: Stam Hoveniers

Elke avond gaat de zon weer twee minuutjes later onder. Jeej! Langzaamaan kijken we vooruit naar die zwoele zomeravonden. Helaas is het ’s avonds nog een beetje fris om lang buiten te zitten, maar daarvoor heeft Stam Hoveniers sfeervolle oplossingen. De heaters van Heatsail zien er stijlvol uit én verwarmen je ook nog eens fijn. Ook de terrashaarden van Cosifire zijn erg tof. Check dat minihaardje dat zelfs op je balkon past!

Nooit te vroeg voor een barbecue!

Foto: Stam Hoveniers
Buitenkeukens van Boretti | Foto: Stam Hoveniers
The Bastard keramische barbecue | Foto: indebuurt Dordrecht

Nu we niet uiteten gaan, hebben we meer redenen om uitgebreid te koken. Wat ons betreft is het nooit te vroeg voor een barbecue! Naast barbecues verkoopt Stam Hoveniers ook buitenkeukens en hebben ze de merken The Bastard, Boretti en Grandhall in hun assortiment. “We hebben de ambitie om uit te groeien tot de barbecuespecialist van de regio”, vertelt eigenaar Jeroen Stam.

Aan de slag met de masterclasses

BBQ vrouwen workshop Stam Hoveniers - indebuurt Dordrecht
Foto: Stam Hoveniers

Je hebt misschien de tools, maar hoe ga je om met die buitenkeukens en barbecues? In de masterclasses bij Stam leer je de beste technieken om optimaal gebruik te maken van je buitenkeuken. Door de coronacrisis heeft het hoveniersbedrijf besloten om voorlopig geen kookavond te geven, maar je kunt alvast 8 oktober (schaal- en schelpdieren), 12 november (USA style) en 10 december (kerstgerechten) in je agenda zetten. Tot die tijd kun je op afspraak langskomen bij de showroom, om te kijken naar nieuwe meubels, kookgerei, woon- en tuinaccessoires of voor een tuinontwerp.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.