Net op de markt: 7 x Dordtse woningen onder de drie ton

Door Lisanne Doff 11 februari 2019

De woningmarkt is een gekkenhuis en voordat je het weet is een huis weer verkocht. Op zoek naar een woning in Dordrecht? Dit zijn de nieuwste koopwoningen en bij twee appartementen is er binnenkort open huis.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Willem Barentszstraat 84

Dit is een echte starterswoning! Het is een leuk en goed onderhouden 3- kamerappartement op de eerste verdieping in een kleinschalig complex. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer, woonkamer, twee balkons, een voortuin en keuken. De ligging is ideaal. Deze rustige straat ligt op steenworp afstand van winkelplein ”het Admiraalsplein” waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen.

Open huis: dinsdag 19 februari van 16.15 tot 17.00 uur.

Mauritsweg 142

Dit is een instapklaar 3-kamerappartement an het Weizigtparkt. Het appartement zit op de vierde verdieping en heeft een balkon. Het ligt op loopafstand van het centrum, centraal station en buurtwinkels. Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en maakt deel uit van een verzorgd complex met afgesloten entree. Eigen (fietsen) berging in de onderbouw van het complex.

Open huis: woensdag 13 februari van 09.00 tot 10.30 uur.

Eikenlaan 52

Deze hoekwoning met eigen parkeerplaats ligt aan een rustig hofje in het hart van de wijk Dubbeldam. Er is een open keuken gemaakt, de kleinste slaapkamer is tot ruime badkamer verbouwd en door de plaatsing van twee dakkapellen zijn er twee slaapkamers op de zolder gekomen. Daardoor is dit huis een woning met vier slaapkamers. In de buurt zijn winkels aan het Damplein, meerdere parken en de sportboulevard.

S.M. Hugo van Gijnweg 109

Een instapklare woning! Dit is een 4-kamer maisonnette appartement  op de hoek. Het is voorzien van een hedendaags interieur en afwerking, een woningbreed balkon, liftinstallatie en een inpandige bereikbare berging. Er zijn drie slaapkamers en een lichte woonkamer. Daarnaast ligt het tegenover de groene woonwijk Zuidhoven. Winkelcentrum Crabbehof, winkelcentrum Sterrenburg en station Dordrecht-Zuid zijn allemaal in de buurt.

Luchtenburg 120

Foto: Funda

Dit is een leuke eengezinswoning met drie slaapkamers, eigen parkeerplaats voor de deur, twee bergingen en een achtertuin op het zonnige zuidoosten. Deze ruime eengezinswoning ligt in de wijk Sterrenburg en heeft een woonkamer met gashaard en open keuken. Er zijn scholen, sportvelden, speelgelegenheden in de buurt en ook ben je zo bij winkelcentrum Sterrenburg.

Rietveld-erf 34

Dit is een comfortabele 5-kamer eengezinswoning met drie slaapkamers. Er is een voortuin en een mooi aangelegde achtertuin op het zuiden. Het huis ligt in de wijk Stadpolders, in het deelgebied Vissershoek. Ook ligt het aan een waterloopje en aan een kindvriendelijk woonerf. Er is een parkeerplaats op het eigen erf en de achtertuin heeft een vlonderterras aan het water.

Mauritsweg 214

Dit 3-kamerappartement is bijna helemaal voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Verder  is er een nette keuken, badkamer, toilet en zijn er twee slaapkamers. Via de woonkamer heb je toegang tot het balkon dat op het zonnige zuiden ligt. Het appartement ligt dichtbij de winkels, diverse scholen, uitvalswegen en het NS-station.

Meer wonen:

Wow! Even binnenkijken bij het duurste huis van Dordrecht

Hier gaat ons hart van kloppen. Dit huis aan de Rijksstraatweg 138 en de grond eromheen staat te koo...
Huis te koop: Lindelaan 2 J Dordrecht, Foto 3 | Foto: Funda

5 x deze nieuwbouwhuizen in Dordrecht staan alweer te koop

Wonen in een nieuwbouwhuis zonder ellenlang te moeten wachten tot het eindelijk opgeleverd wordt? Ka...
Binnenkijken Peter van Loon - indebuurt Dordrecht

Binnenkijken bij kunstenaar Peter van Loon die een speciale band heeft met Vincent van Gogh

Het huis heeft twee voordeuren, twee huisnummers en het is ook nog eens een Rijksmonument. Met zulke...

 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.