Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klaar voor de vakantie? Evelyn en haar team geven jouw caravan een snelle make-over

Aangeboden door Robert’s Speciaalhuis 29 mei 2019

Krijg je door de zon opeens zin om eropuit te gaan met je boot, camper of caravan? Dankzij de vakmensen van Robert’s Speciaalhuis is jouw huis op wielen of te water binnen no time klaar voor het seizoen. Ze kunnen namelijk kussens en matrassen maken die perfect passen, en waarmee je je interieur kunt aanpassen. En die zijn sneller klaar dan je misschien denkt.

Meten is weten

Maar hoe gaat dat nou in zijn werk? Evelyn legt dat haarfijn uit. “Het begint natuurlijk met de juiste maten. Alleen dan kunnen we echt maatwerk leveren. Mensen komen langs met de afmetingen of met een mal die ze zelf maken. Dat is in feite niets meer dan de omtrekken van de te maken matrassen en kussens op karton, dat ze hier kunnen ophalen. Ook kunnen we zelf langskomen om alles in te meten. Zo komen klanten met hun boot naar de haven. In sommige gevallen kunnen ze een paar dagen later al weer varen.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Wiegmatrasje op maat - Robert's Speciaalhuis - indebuurt Dordrecht
Ook wiegmatrasjes maken ze op maat, zoals in deze babykamer | Foto: Robert’s Speciaalhuis

Proefliggen in een oase van rust

Zijn alle maten bekend? Dan komt de tweede stap. “Vervolgens is het tijd om de dikte en het materiaal uit te zoeken. Daarvoor nodigen we klanten uit om te komen proefliggen, dan voel je precies wat bij je past. We horen vaak dat onze winkel een oase van rust is middenin de stad.” Niet in slaap vallen hoor!

En dan gaan de specialisten aan het werk. “Omdat we een eigen atelier hebben, zijn de levertijden kort”, vertelt Evelyn. “Hier boven de zaak maken we de kleinere kussens en wiegmatrassen, en in onze grotere studio maken we de matrassen. Op afspraak kunnen we zelfs binnen een dag leveren. Bij Robert’s Speciaalhuis staan we voor betere kwaliteit, snellere levertijden en echt maatwerk.”

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

De kussens van een caravan zijn al in de maak met koudschuim | Foto: Robert's Speciaalhuis
Nieuwe kussens, gemaakt door het team van Robert's Speciaalhuis | Foto: Robert's Speciaalhuis
Zo wordt er gewerkt in het atelier | Foto: Robert's Speciaalhuis
De kussens voor een stacaravan voor de metamorfose | Foto: Robert's Speciaalhuis
De kussens voor een stacaravan na de metamorfose | Foto: Robert's Speciaalhuis

Je leest het al: zo ongeveer alles is mogelijk. Heb je interesse of wil je een offerte aanvragen, klik dan op de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Robert’s Speciaalhuis. Meer over Robert’s Speciaalhuis ontdekken?

Robert’s Speciaalhuis woonwinkels

Vandaag gesloten

Voorstraat 230, Dordrecht

Bekijk meer:woonwinkels

adv.