Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slapen als een voetbalvrouw: BALR. heeft nu een beddencollectie

Aangeboden door Beddenspecialist Hendriksen 18 juni 2019

Leven als een voetballer of voetbalvrouw is iets waar veel mensen van dromen. Die droom kan letterlijk uitkomen bij Beddenspecialist Hendriksen, want daar hebben ze sinds kort de bedden van lifestylemerk BALR. En dat staat garant voor kwaliteit en ontzettend goed comfort.

Luxe voor Jan met de BALR.-pet

Misschien gaat er nog geen balletje rollen als we BALR. zeggen, dus we vertellen je kort wat over het lifestylemerk. In 2013 richtten oud-voetballer Demy de Zeeuw en ondernemers Juul Manders en Ralph de Geus het merk waarmee het leven van profvoetballers binnen handbereik is voor de gewone man. En anno nu is het uitgegroeid tot een enorm luxe lifestylemerk met petten, kleding, schoenen, accessoires en koffers voor zowel mannen als vrouwen.

Voetballers Gregory van der Wiel en Neymar zijn fan van het merk, net als model Rose Betram. Het BALR.-bed is de laatste toevoeging aan de collectie van zowel het lifestylemerk als Beddenspecialist Hendriksen.

Het artikel gaat verder onder de foto.

BALR.-bed Demy de Zeeuw - Beddenspecialist Hendriksen - indebuurt Dordrecht
Foto: Beddenspecialist Hendriksen

En hierom slapen de BALR.-bedden zo goed

Even wat facts over dit bed: er zitten 275 pocketveren per vierkante meter in de boxspring en 300 per m2 in het matras. Die zorgen ervoor dat je lichaamsgewicht over het hele matras verdeeld worden. Ook zijn er nog eens zeven comfortzones, zoals op heup- en schouderhoogte, waar het staaldraad een andere dikte heeft. Zo kan het matras op die plekken verder inzakken dan op andere delen van het matras. Daar bovenop zit een 3 centimeter dik koudschuim voor maximaal comfort. Het klinkt allemaal erg technisch maar we kunnen zeggen: dat ligt comfortabel.

Sieraad voor je slaapkamer

Maar laten we wel wezen: het oog wil ook wat. Nou, die wordt op zijn wenken bediend. Want het hoofdbord valt op met een patroon wat ons doet denken aan een voetbal. Niet zo gek eigenlijk, want BALR. wil een voetballersstijl uitdragen. Dit iconische zeshoekpatroon gebruikten ze al in tassen en sneakers.

Wil je helemaal in stijl slapen, dan kunnen er ook nog gadgets zoals geluidsboxen met Bluetooth ingebouwd worden. En voor extra comfort is er ook nog een elektrisch verstelbare variant te bestellen. De levensstijl van de allerbeste atleten die hard werken om hun droom te verwezenlijken, is met dit bed een stapje dichterbij.


Meer over Beddenspecialist Hendriksen ontdekken?

Beddenspecialist Hendriksen woonwinkels

Vandaag gesloten

Toulonselaan 67 - 69, Dordrecht

Bekijk meer:woonwinkels

Misschien vind je dit ook wel leuk om te lezen:

Hendriksen Slaapcomfort - Beddenspeciaalzaak Dordrecht - Ergonomische bedden - Anke Bot Fotografie - indebuurt Dordrecht

5 x waarom je een waterbed wil kopen

We herkennen het allemaal: heb je slecht geslapen, dan heb je vaak een minder goede dag. Een waterbe...
Leo Hendriksen - Hendriksen Slaapcomfort - Anke Bot Fotografie - indebuurt Dordrecht

Leo Hendriksen krijgt iedereen in slaap

Heb je het in Dordrecht en omstreken over beddenspeciaalzaken, dan valt geheid de naam Hendriksen. E...

adv.