Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo zonnetje: Roberts Matrassen laat jouw tuinmeubels weer stralen!

Aangeboden door Robert’s Speciaalhuis 25 juni 2020

Het zonnetje schijnt en je haalt je tuinmeubels weer uit de schuur. De kussens klop je even uit. Oeps, de wijnvlekken en vetspetters van die laatste barbecue-avond zitten er nog in! Wat doe je dan? De kanjers van Robert’s Speciaalhuis maken jouw kussens weer als nieuw.

Je kent het bedrijf aan de Voorstraat misschien wel van de fijne matrassen en boxsprings die je er al generaties lang kunt kopen. Zo hebben ze er de Pullman matrassen die bij de Consumentenbond als beste uit de test kwamen. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat ze er ook kussens op maat maken. Voor je loungebank, maar ook voor campers, boten en caravans. In hun eigen atelier gaan ze meteen voor je aan de slag, zodat je zo snel mogelijk van het zonnetje kunt genieten.

Van huisdieren tot budget

Evelyn Erkens van Robert’s legt uit hoe dat gaat: “We vragen altijd eerst een aantal dingen. Om welk item gaat het, wat is je budget, hoe onderhoudsvriendelijk wil je het hebben, heb je huisdieren en is het belangrijk dat het materiaal brandvertragend is? Heb je de maten al mee, dan kunnen we meteen voor je aan het werk.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Robert's Speciaalhuis nieuwe kussens tuinmeubelen tuinkussens bekleden - indebuurt Dordrecht.jpg
Foto: Facebook Robert’s Speciaalhuis

Keuzestress

Het moeilijkste is misschien wel een keuze maken uit de vele stoffen die de speciaalzaak heeft. Van effen tot een printje, van dik tot dun materiaal, met of zonder coating, glad of ruw… “De mogelijkheden zijn eindeloos, en dan kun je ook nog eens meerdere materialen combineren. Ik zou niet eens weten hoeveel stoffen we hebben. Wil je even nadenken met een offerte? Dan geven we je altijd een kosteninschatting mee in meerdere prijscategorieën.”

DIY

Is de vulling nog wel goed maar wil je gewoon een nieuw stofje, omdat de bekleding is verkleurd of misschien wel aangevreten door muizen? Ook dan hebben Evelyn en haar team een oplossing: nieuwe bekleding. En de doe-het-zelvers onder ons kunnen ook een stof kopen en thuis aan de slag gaan. Kies je op maat gemaakte kussen, laat je je kussens opnieuw bekleden of ga je zelf aan de slag? Wat je ook kiest, je kunt makkelijk 10 tot 15 seizoenen vooruit.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op via de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Robert’s Speciaalhuis. Meer over Robert’s Speciaalhuis ontdekken?

Robert’s Speciaalhuis woonwinkels

Vandaag gesloten

Voorstraat 230, Dordrecht

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook:

Bedden matrassen bed matras - indebuurt Dordrecht

Heerlijk uitgerust na je vakantie? Zo hou je dat uitgeslapen gevoel vast!

Je komt terug van vakantie en voelt je heerlijk uitgerust. Maar als je eenmaal in je eigen bed ligt,...
Caravan kussens nieuwe bekleding - Robert's Speciaalhuis - indebuurt Dordrecht

Klaar voor de vakantie? Evelyn en haar team geven jouw caravan een snelle make-over

Krijg je door de zon opeens zin om eropuit te gaan met je boot, camper of caravan? Dankzij de vakmen...

adv.