Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo voorjaar! Zo maak je je tuin klaar voor het mooie weer

Aangeboden door Stam Hoveniers 2 april 2019

Stam Hoveniers start het voorjaar van 2019 in stijl: door middel van bijzondere samenwerkingen met 4 Seasons Outdoor en Boretti. Deze twee merken kun je vanaf nu niet alleen in de showroom bekijken, je kunt ze ook bestellen bij de hoveniers. Jeroen Stam vertelt ons alles over hoe je geld bespaart op tuinmeubels én op welke barbecues je zowel met gas als op houtskool kunt grillen.

Maak je tuin voorjaarsproof

Nu we langzaamaan weer durven uit te kijken naar de lente, willen we onze tuin weer helemaal voorjaarsproof maken. En die tuinmeubels die de hele winter buiten hebben gestaan, zien er misschien niet meer zo nieuw uit als je had gehoopt. In de showroom van Stam Hoveniers staat daarom een nieuw kwaliteitsmerk: 4 Seasons Outdoor. Jeroen: “Dit Nederlandse merk is een mooie toevoeging aan de collecties van Viteo, Talenti, Sitting Image en Design2Chill die je al aan de Calandstraat kunt uitproberen.”

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Foto: Stam Hoveniers
Foto: Stam Hoveniers
Foto: Stam Hoveniers

Al jaren is 4 Seasons Outdoor bezig met het doorontwikkelen van het ontwerp en materiaal van hun tuinmeubilair. Zo gebruikt het merk synthetisch vlechtwerk van de hoogste kwaliteit, RVS en teakhout. Dat de meubels daarvan duurder worden is gelukkig niet het geval. Juist door het verbeteren van het materiaal, geniet je langer van je tuinmeubels. Win-win dus!

Barbecuespecialist van de Drechtsteden

Stam Hoveniers ken je al van de barbecues van The Basterd, Grandhall en Quan Garden Art. En daar voegen ze nu de buitenkeukens van Boretti aan toe. “We hebben de ambitie om uit te groeien tot de barbecuespecialist van de regio. De samenwerking tussen Boretti en Stam Hoveniers geeft een toegevoegde waarde aan ons bestaande assortiment.”

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Foto: Stam Hoveniers
Foto: Stam Hoveniers
Foto: Stam Hoveniers

“De collectie van Boretti wordt ontworpen in Italië en geproduceerd door Italiaanse familiebedrijven. De smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die kwalitatief Italiaans design mondiaal speelt zijn kernwaarden die Boretti uitdraagt in al haar producten.”

Ben je meer van snel een smakelijke maaltijd op tafel zetten? Dan heeft Stam Hoveniers ook gasbarbecues van het Italiaanse merk in huis. “En speciaal voor de barbecueliefhebber die niet kan kiezen, heeft Boretti barbecues ontwikkeld die op zowel houtskool als gas werken. Boretti biedt de keuze tussen houtskoolbarbecues, gasbarbecues en barbecues die op houtskool én gas werken,” vertelt Jeroen.

Barbecue als een pro

Misschien denk je dat je nu op de hoogte bent van alle barbecuemogelijkheden. Maar we kunnen niet alles in een artikel passen. Gelukkig heeft Stam Hoveniers daar de smakelijke en leuke Masterclass Barbecue voor. 4 april start weer de eerste Masterclass BBQ Basics van The Basterd bij Stam Hoveniers en je kunt je nu aanmelden via de website.


Meer over Stam Hoveniers ontdekken?

Stam Hoveniers hoveniers

Calandstraat 29, Dordrecht

Bekijk meer:hoveniers

Misschien vind je deze artikelen ook wel leuk:

Barbecue Basics Kamado The Basterd - Stam Hoveniers - indebuurt Dordrecht

Met deze BBQ-workshop begint de zomer nu al

Je zult misschien denken dat met het koude weer dat we hebben, het geen seizoen is voor BBQ'en. Nou,...

adv.