Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de nieuwtjes op keukengebied: Fenix, obsidiaan en industrial urban. Wat?

Aangeboden door Belmar Keukens en Badkamers 9 februari 2018

Een nieuwe keuken koop je niet iedere week. En het zal duidelijk zijn dat je een keukenstudio minder vaak van binnen ziet dan de supermarkt. Toch is het leuk om zo af en toe eens bij Belmar naar binnen te stappen. Want daar veranderen de keukenopstellingen waarschijnlijk vaker dan je haarstijl.

In de showroom van Belmar Keukens & Badkamers kun je steeds nieuwe dingen spotten. Daarom is het handig en vooral leuk om zo af en toe eens een bezoekje te brengen aan de Stevensweg. Doe je dat op korte termijn, dan kun je profiteren van een mooie aanbieding. Schaf je namelijk vier KitchenAid elementen aan voor je inbouwkeuken, dan krijg je een KitchenAid Artisan Mixer ter waarde van €649,00 cadeau. Kijk, dat is nog eens een binnenkomer.

Belmar houdt de actie, die tot en met eind maart loopt, in samenwerking met Pieters Keuken, Koken & Wonen op het Nieuwkerksplein. KitchenAid heeft namelijk veel meer dan die mooie serie mixers die je kunt laten pronken op je aanrecht. Ze hebben bijvoorbeeld prachtige wijnklimaatkasten, multifunctionele ovens, afzuigkappen en koelkasten. Wist je trouwens dat KitchenAid de uitvinder is van de vaatwasser?

En door

Nog meer leuke dingen? Genoeg! Regelmatig worden in de showroom de opstellingen gewisseld waardoor je de nieuwste keukentrends kunt bekijken. “We zijn onlangs bij Miele Nederland geweest en hebben daar weer veel opgestoken”, vertelt Edwin Ameling van Belmar, terwijl hij in diverse keukens laat zien. In het voorbijgaan wijst hij in een keuken. “Miele blijft onder meer bovenaan staan met hun prima kwaliteit inbouwkoffiemachines. En kijk, hier zie je een inbouwcombinatie in zwart die perfect is uitgelijnd en helemaal glad aansluit op de kastenwand.”

Gun metal

We stoppen om te kijken naar materialen die op dit moment vaak worden toegepast in keukens. “De industriële look in woningen, zet zich ook voort in keukens en badkamers”, zegt Edwin. “Deze drie-in-eenkraan bijvoorbeeld is uitgevoerd in gun metal, een matte donkere kleur. Ook wordt obsidiaan veel toegepast. Obsidiaan is vulkanisch glas, zwart van kleur en het ontstaat nadat lava snel is afgekoeld. Andere dingen die je kunt ontdekken in de industrial urban trend zijn gladde grepen, vlak ingebouwde spoelbakken en Fenix keukenbladen. Wat dat is? Fenix is een keukenblad met een extreem mat uiterlijk. Het lijkt heel massief, maar het voelt niet zo aan. Je ziet er helemaal geen vingerafdrukken op, echt mooi materiaal.”

 

Van beton

De nieuwste keuken is nog maar net gemonteerd in de showroom. Edwin en zijn team twijfelen nog welke kleur vloertegels ze kiezen. “De fronts van deze keuken zijn van beton”, legt Edwin uit. “Het is dé look van dit moment. Zoals je ziet is het dezelfde structuur als van bijvoorbeeld een betonnen muur. Het materiaal is wel behandeld zodat het geen vocht opneemt en er ook geen vlekken kunnen achterblijven. In combinatie met zo’n vlak ingebouwde spoelbak en het staal en zwarte obsidiaan van dit moment, kunnen we een prachtige keuken voor je samenstellen.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Belmar Keukens en Badkamers. Meer over Belmar Keukens en Badkamers ontdekken?

Belmar Keukens en Badkamers speciaalzaken

Gesloten09:00 - 17:30

Stevensweg 109, Dordrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.