Dit wil je zien: zo ziet de nieuwe Ro Interieurontwerp Studio er uit

Door José de Jong 18 januari 2019

Binnengluren bij anderen: wij Dordtenaren zijn er dol op, zoals we kunnen zien in onze rubriek Binnenkijken bij. Maar we vroegen ons af: hoe ziet de studio eruit van een interieurontwerpster? Rolinca Kooren opende onlangs de deuren van haar Ro Interieurontwerp Studio en wij namen een kijkje. 

De studio valt zeker op als je door de Nieuwstraat loopt. “Ik merk dat veel mensen nieuwsgierig naar binnen kijken”, vertelt Rolinca ons. “En ze zijn van harte welkom om binnen te kijken. Want deze studio is niet alleen mijn werkplek waar ik klanten ontvang, ook is het een winkeltje. Zo verkoop ik woonaccessoires met een knipoog, die opvallen door een gekke vormgeving of hun kleur, en van kleine merkjes die je niet overal vindt.”

Ro Interieurontwerp Studio - Rolinca Kooren - indebuurt Dordrecht

“Een uitzondering zijn de boekenrekken van Tomado, die wilde ik echt graag verkopen. Je kent het merk vast wel van de huishoudelijke artikelen en het Tomadohuis tegenover het station. Juist omdat het merk van oorsprong Dordts is en het staat voor designproducten die een leven meegaan, ben ik zo blij dat ik hun producten mag verkopen.”

“Mijn studio is precies geworden zoals ik dat voor me zag. De witte strakke muren zijn perfect omdat hierop de producten die ik verkoop mooi uitkomen. En het komt ook goed uit dat daarmee de studio er licht uit ziet, want veel natuurlijk licht krijg ik hier niet binnen. De roze muur past ook echt bij mijn stijl. Ik hou van kleur, zoals je ook kunt zien in de kussen die ik speciaal ontwerp.”

Ben je benieuwd wat Rolinca voor je kan betekenen, dan hebben we goed nieuws voor je! Je krijgt namelijk in de maand januari 15% korting op een interieurontwerp. Ga langs bij de studio om je kortingsvoucher op te halen.


Meer over Ro Interieurontwerp ontdekken?

Ro Interieurontwerp woonwinkels

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Nieuwstraat 15, Dprdrecht

Bekijk meer:woonwinkels

Lees meer:

Rolinca Kooren - Ro Interieurontwerp Studio - indebuurt Dordrecht

Interieurontwerpster Rolinca: “In een huis moet je kunnen leven”

"In een huis moet je je schoenen kunnen uittrappen." Het is misschien een uitspraak die je niet verw...

adv.