Dit is wat de leukste winkel in het meest markante gebouw van Dordrecht te bieden heeft

Aangeboden door Pieters Keuken, Koken & Wonen 7 augustus 2018

Hoogwaardige materialen van goede merken, stijl en kwaliteit. Als je de showroom van Pieters Keuken, Koken & Wonen wilt omschrijven, kom je al snel bij deze steekwoorden uit. En ja, dat kan ook tegen een scherpe prijs.

Niet alleen de collectie van Pieters is mooi, ook de locatie. Al zo’n twintig jaar zit de zaak in de Nieuwkerk op het Nieuwkerksplein in Dordrecht. Dat is best bijzonder. De kerk dateert uit 1175 en is inmiddels helemaal in gebruik als verkoopruimte. Er hangen nog wel panelen op met informatie over de kerk en wie daarin geïnteresseerd is, is van harte welkom om het te komen bekijken.

De tekst gaat onder de foto verder.

Pieters
Foto: Facebook Pieters Keuken, Koken & Wonen

Geen concessies

Koken was de basis toen Hans Pieters met zijn zaak begon. “Ik heb altijd als voorwaarde gesteld dat ik geen concessies doe aan kwaliteit”, zegt hij. “Mooie materialen van goede merken. Of het nu gaat om pannen, messen of een koffiemachine. Keukenartikelen verkopen we van verschillende series, maar zelfs de meest scherp geprijsde zijn van een prima kwaliteit.”

Van vloer tot plafond

Inmiddels kun je bij Pieters terecht voor de complete inrichting van je huis. “Mijn vrouw Jacqueline houdt zich voornamelijk bezig met de woninginrichting en woonaccessoires. Je bij ons terecht van vloer tot plafond en alles wat er tussenin zit.”

We werken graag met zo’n zaak die exclusief is voor de regio

Ook voor de woninginrichting hebben Hans en Jacqueline een neus voor kwaliteit en stijl. “We hebben een voorkeur voor Nederlands fabricaat. Ons land heeft heel goede designers. Neem bijvoorbeeld jpbArt. Zij leveren prima maatwerk meubelen met prachtige stoffen. We werken graag met zo’n zaak die exclusief is voor de regio.”

De tekst gaat onder de foto verder.

pieters
Foto’s: Facebook House in Style

Dus ook slapen

Hebben we het over alles tussen vloer en plafond, dan hoort daar ook slapen bij. En ook daar nemen Hans en Jacqueline Pieters geen loopje met de kwaliteit. “Als laatste nieuwe uitbreiding is er een complete slaapafdeling geopend. Exclusief voor deze regio verkopen wij het merk Candia. Zij maken gestoffeerde bedbodems en handgemaakte matrassen.”

Om het plaatje compleet te maken, voeren Hans en Jacqueline de collectie van House in Style. “Het was niet nodig om hun assortiment nog aan te vullen met andere merken. House in Style produceert mooi bedtextiel, badtextiel, woonaccessoires en homewear. Alles in fijne rustige kleuren en van goede kwaliteit stoffen.”

Wonen is leuk

Wonen is leuk en belangrijk, weten Hans en Jacqueline. “Het heeft te maken met sfeer, emotie en beleving. We zijn blij en trots als wij aan dat onderdeel van je leven een bijdrage mogen leveren.”

Wil je je messen laten slijpen of kartelen, of kunnen je scharen wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan ben je bij Pieters aan het juiste adres. Zaterdag 1 september is er namelijk een messenslijper aanwezig in de winkel. Je lees er hier alles over:

Pieters Keuken, Koken en Wonen - Interieurwinkel in de Nieuwkerk - indebuurt Dordrecht
Topper

Laat je messen of scharen slijpen

Pieters Keuken, Koken & Wonen
- Geldig t/m 01 sep 2018

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pieters Keuken, Koken & Wonen Meer over Pieters Keuken, Koken & Wonen ontdekken?

Pieters Keuken, Koken & Wonen woonwinkels

Nu open09:30 - 17:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Nieuwkerksplein 100, Dordrecht

Bekijk meer:woonwinkels

adv.