Dit is de reden waarom je een relaxfauteuil van Skippy Meubel wil proberen

Aangeboden door Skippy Meubel 7 november 2017

Er bestaat een meubelstuk dat bij ieder interieur past. Of je nu modern bent ingericht, klassiek of landelijk. We hebben het over de relaxfauteuil. En nee, die is er niet alleen voor oudere mensen.

Woon je in Dordrecht, dan heb je de folder misschien al in je brievenbus gekregen. Skippy Meubel liet namelijk hun nieuwste brochure over relaxfauteuils huis aan huis bezorgen. De stoelen maken een flink deel uit van de meubelen die Jan en Sonja Kooijman van Skippy Meubel verkopen. Als je bij Skippy Meubel binnenstapt, dan kun je er niet omheen. Er staan er namelijk tientallen in allerlei uitvoeringen.

Skippy Meubel

Wie wil er nou niet relaxen?

“Er is in bijna niets zo’n veelzijdige keuze als bij een relaxfauteuil”, vertelt Jan Kooijman. “Allereerst heb je het formaat van zo’n stoel. Die zijn leverbaar van extra small tot en met large. En dan zijn ze er ook nog eens met een hoge of lage rugleuning. De stoel had een tijdlang het imago dat je hem alleen kon vinden in bejaardenhuizen. Of dat hij alleen maar werd gebruikt door mensen die moeilijk konden opstaan uit een gewone stoel. Die tijd is voorbij. Want wie wil er nou niet ontspannen in een modieuze relaxfauteuil?”

Echt een trend

Omdat de klanten net zo divers zijn als dit soort stoelen, laat Skippy Meubel een supergroot aanbod zien. Er zijn stoelen in bijvoorbeeld leer, stof of een combinatie van die twee. Vooral die laatste keuze, stof en leer samen verwerkt, is een trend in relaxfauteuil-land.

Skippy Meubel

Het is een makkie

Zo’n fauteuil in de relaxstand zetten is echt een makkie. “We hebben ze met motoren waarmee je de stoel in allerlei posities kunt verstellen”, weet Jan. “De rugleuning kan bijvoorbeeld  traploos worden veranderd. Zo kun je de hele rugleuning naar achteren brengen, maar ook apart het bovenste deel van de rugleuning. Dus het deel waar je hoofd tegenaan rust, kun je ook nog apart veranderen. De fauteuil is helemaal naar je eigen gemak uit te voeren. Veel modellen zijn leverbaar met een sta-op functie.”

Waarom geen bank?

Er zijn zo’n 24 combinaties mogelijk bij je stoelkeuze, maar weet je dat er ook relaxbanken bestaan? “Ook bij het kiezen van een bank zijn de mogelijkheden eindeloos”, vertelt Jan. “Naast de kleur kun je aangeven hoe je je bank afgewerkt wilt hebben en met welke functies hij uitgevoerd moet worden.”

Skippy Meubel

Begint het te duizelen? Ga even zitten!

Weet je het nu helemaal niet meer? Ga dan eens even proefzitten in een van de vele relaxfauteuils bij Skippy Meubel. Jan en Sonja Kooijman hebben al meer dan 25 jaar hun bedrijf aan de Provincialeweg in Dordrecht. Ze zitten voorbij de wijk De Hoven, op weg naar de Kop van ’t Land. Je kunt ruim parkeren pal voor de deur. En o ja, wil je de folder nog even online bekijken? Klik dan hier.

Skippy Meubel woonwinkels

nu open10:00 - 18:00

Provincialeweg 8-A, Dordrecht

Bekijk meer:woonwinkels
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Skippy Meubel en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.