Deze woningen tussen de €94.000 en €185.000 staan nog maar net te koop

Door Lisanne Doff 13 mei 2019

De huizenmarkt gaat als een speer, dus houden we goed in de gaten welke woningen er op de markt verschijnen. Dat wil jij ook vast weten! Daarom hebben we hier een lijstje gemaakt met woningen die nog maar net te koop staan. 

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Jan den Haenstraat 70

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Het gaat hier om een 3-kamerappartement gelegen op de derde verdieping in een wooncomplex in Wielwijk. Dit appartement is goed onderhouden en de badkamer, toilet en keuken zijn up-to-date. Dus je hoeft niet veel te klussen. De woning ligt vlakbij het gezellige Admiraalsplein met alle benodigde winkels en openbaar vervoersvoorzieningen in de buurt. De uitvalsweg (A16), basisscholen en recreatiemogelijkheden zijn in de omgeving en op de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum.

Open Huis: woensdag 15 mei van 16:15 tot 17:00

Meindert Hobbemanstraat 33

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Dit is een kluswoning met 2/3 kamers in Krispijn. Het gaat om een maisonnette woning op de derde en vierde verdieping. Op de derde verdieping is een grote slaapkamer (voorheen twee slaapkamers). Je kunt hier weer een tweede slaapkamer realiseren. Op de vierde verdieping vind je de woonkamer en open keuken. Dit geeft een ruimtelijk gevoel. Ook is er een balkon op het zuidwesten. Deze woning maakt deel uit van een appartementencomplex en ligt in de buurt van winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Doornenburg 45

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Dit is een 2-kamerappartement met zonnig balkon op het zuiden en eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeergarage. Het ligt op een groene locatie in de wijk Sterrenburg vlakbij uitvalswegen, scholen, openbaar vervoer en op loopafstand van klein en overdekt winkelcentrum ‘Sterrenburg’. Het appartement is afgewerkt in lichte en moderne kleuren en heeft een woonkamer met vrij uitzicht en toegang tot terras op het zuiden. Het appartement heeft een nette keuken en badkamer en is voorzien van lichte laminaatvloeren.

Boshamerstraat 48

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Aan de Boshamerstraat staat deze jaren ’30 hoekwoning. Het huis is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft een lichte woonkamer met open keuken, praktische bijkeuken, twee slaapkamers en een badkamer. In de buurt vind je scholen, buurtwinkels, een speeltuin en openbaar vervoer voorzieningen. Daarnaast is het centrum snel te bereiken.

Amerstraat 25

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Deze woning ligt vlakbij het Wantij en op loop- en fietsafstand van de stad. Het huis heeft dubbel glas en is pas geleden aan de buitenkant geschilderd. Er is een woonkamer met open keuken aan de achterkant. De woning is net iets groter dan de tussenhuizen, waardoor het keukendeel iets is uitgebouwd. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig. Ze liggen beide aan de voorzijde van het huis. De badkamer heeft onder andere een douchehoek en hangend toilet.

Hooftstraat 47

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Deze jaren ’30 woning ligt op een rustige locatie, maar wel dichtbij het centrum en station. Er is een woonkamer met erker, keuken en toilet in de aanbouw. In het huis zijn ook vier slaapkamers en een badkamer aanwezig. In de buurt vind je scholen, winkels en het Weizigtpark. De achtertuin ligt op het noordwesten en heeft een aangebouwde, houten berging voorzien van verwarming. Daarnaast heeft de woning 7 zonnepanelen die in 2018 zijn geplaatst. Deze worden aangeboden om over te nemen.

Meer over wonen in Dordrecht:

Dordrecht stockfoto

Zo kom je in aanmerking voor urgentie bij sociale huur in Dordrecht

We schreven eerder al over hoe je in Dordrecht aan een sociale huurwoning komt. Een onderwerp dat sa...
Huis te koop: Achterom 33 . Dordrecht, Foto 6 | Foto: Funda

Dit betaal je gemiddeld voor een huurwoning in Dordrecht

Is het einde van de stijgende huurprijzen al in zicht? Daar kunnen we kort over zijn: nope. Huurwebs...
Huis te koop: Noordendijk 809 C Dordrecht, Foto 3 | Foto: Funda

Hier wil zelfs een koning wonen: 7 x prachtige paleizen die te koop staan in Dordrecht

Je hoeft echt geen blauw bloed te hebben om in een paleis te wonen. We hebben de grootste paleisjes ...
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.