Deze huizen kun je kopen voor rond de 200.000 euro in Dordrecht

Door Karlijn Goorts 12 februari 2018

Gemiddeld betalen wij Dordtenaren €200.733 voor een huis in Dordrecht. Wat je daarvoor dan krijgt, vraag je? Nou deze huizen bijvoorbeeld. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Admiraalsplein

Foto: Funda

Op het Admiraalsplein kun je dit optrekje in een appartementencomplex kopen voor €195.00 k.k. De maisonnette ligt op de eerste etage, bestaat uit een woon- en slaapverdieping. Je zit dichtbij de winkels en het Wielwijkpark en o ja: je hebt een balkon op het westen.

Bekijk hier de maisonnette.

Boeroestraat

Foto: Funda

In de Indische buurt kun je dit huis kopen in de Boeroestraat. Het is een jaren 30-woning en die zijn de laatste tijd nogal gewild. Fijn van dit huis is dat je dichtbij het Vogelplein zit en dus zijn de winkels op loopafstand. De vraagprijs is €195.000 k.k.

Bekijk hier het huis.

Sophiastraat

Foto: Funda

In de Sophiastraat staat dit leuke huis te koop voor € 195.000 k.k. Je zit vlakbij het station, hebt een achtertuin en drie slaapkamers. Het huis is gebouwd in 1908 en heeft een schitterende gevel.

Bekijk hier het huis.

Toutenburg

Foto: Funda

Dit huis staat in Sterrenburg en heeft houten vloeren, een open keuken, een tuin met stenen berging en drie slaapkamers. Je hebt zo’n 91 vierkante meter aan woonruimte. De vraagprijs van het huis is €207.000 k.k.

Bekijk hier het huis.

Wolwevershaven

Foto: Funda

Heb je altijd al in de binnenstad willen wonen? Dan is dit een mooie loft voor je. Het ligt op de derde woonlaag en je hebt vrij uitzicht over de Oude Maas. Er zit een open vide in en er zit een kamer bij die je af kunt sluiten. De vraagprijs is €192.500 k.k.

Bekijk hier meer foto’s.

Weerdestein

Foto: Home4you

Dit huis staat in Sterrenburg en heeft een woonoppervlakte van 102 vierkante meter. Met twee dakkapellen heb je een ruime zolder en daardoor heb je vier slaapkamers in de hoekwoning. De vraagprijs is €190.000 k.k.

Bekijk hier meer foto’s.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.