Bij Belmar Keukens praat de wasmachine en maakt de koelkast foto’s

Aangeboden door Belmar Keukens en Badkamers 20 april 2018

“Home is where your app is”, zeggen ze graag bij Belmar Keukens. En dat is nog niet zo Star Wars-achtig als je denkt dankzij Siemens Home Connect. “De oven voorverwarmen in de file of koffie zetten vanuit bed is geen science fiction”, vertelt Edwin Ameling van Belmar.

Wat ook geen sci-fi is: apparaten die met elkaar communiceren. Wat zijn de handigheidjes van Siemens Home Connect?

Boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk

Wat zal ik koken vandaag, is geen vraag meer dankzij een ingebouwde camera. Je ziet in één oogopslag je wat er nog in de koelkast ligt. Wasmiddel op of bijna door je vaatwastabletten heen, dan geeft de app jou een waarschuwing. Superhandig, want zo zit je nooit zonder. Boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk.

De tekst gaat verder onder de foto.

Belmar Keukens Siemens Home Connect App - indebuurt.nl
Foto: Siemens

Advies op maat

Beantwoord een aantal simpele vragen over je was en de app selecteert het beste wasprogramma voor de wasmachine voor je. Is de was klaar, dan laat Home Connect bijvoorbeeld een lamp in je woonkamer knipperen of je ontvangt een pushbericht op je telefoon.

Ook fijn is dat het digitale kookboek recipeWorld vol recepten zit. Selecteer eenvoudig je favoriete gerecht en stel de oven in zonder een stap in de keuken te zetten.

Is het een kookplaat, is het een afzuigkap?

Het is beiden! Siemens heeft een kookplaat die voorzien is van geïntegreerde afzuiging. Hiermee heb je nog meer vrijheid bij het creëren van jouw droomkeuken.

De tekst gaat verder onder de foto.

Belmar Keukens geïntegreerde afzuiging - indebuurt.nl
Foto: Siemens

Bij Belmar Keukens vertellen ze je graag alle mogelijkheden en laten ze je met plezier zien hoe alle systemen werken.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Belmar Keukens en Badkamers. Meer over Belmar Keukens en Badkamers ontdekken?

Belmar Keukens en Badkamers

speciaalzaken

Nu open09:00 - 17:30

Stevensweg 109, Dordrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.