Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Betaalbare meubels die je gratis kunt customizen koop je bij dit familiebedrijf

Aangeboden door Verschoor Wonen 19 oktober 2020

Meubels die je kunt customizen naar je eigen smaak en die je ook geen klein fortuin kosten? Ja dat kan! Verschoor Wonen heeft maar liefst 1000 vierkante meter aan UrbanSofa showroom, en daarmee de grootste collectie van dit meubelmerk in de regio Dordrecht. En dat alles bij dit mooie familiebedrijf in Sliedrecht.

Voor de familie Verschoor was het een logische keuze om een aantal jaren geleden voor de meubels van UrbanSofa te kiezen, zo vertelt Jolanda. Zij is samen met haar broer Johan de derde generatie in het bedrijf dat haar opa en oma Verschoor begonnen, en werkt met haar ouders Klaas en Jeannette in het bedrijf. “We raakten aan de praat met een vertegenwoordiger”, vertelt ze. “We zochten één concept voor onze bovenverdieping die aantrekkelijk is voor starters. Dat vonden we in dit merk. Wij hebben zelf ook een bank van UrbanSofa en die is kwalitatief goed. Hij sprak me direct aan en ik heb nooit spijt van de aankoop gehad.”

Precies zoals jij wil

Op de bovenverdieping van Verschoor zie je kamers in vele stijlen: van industriële eettafels met stalen poten en lange boomstambladen tot klassiek gestikte banken met bijpassende hockers. “Het mooie is dat je alle meubels naar je eigen voorkeur kunt aanpassen. Wil je een ander soort bekleding, kussenvulling, kleur of pootjes, of zoek je juist een bank met een diepere zit? Dat is geen probleem. En het meeste zit ook nog eens in de prijs inbegrepen”, legt Jolanda uit.

In de video hieronder zie je hoe dat werkt. Je kunt verder lezen onder de video.

Net als op tv

Komt de showroom je bekend voor als je erdoorheen loopt? Dat kan kloppen! Stylisten van woonprogramma’s zoals De Grote Tuinverbouwing (SBS) en Wintertijd (RTL) maken graag gebruik van de meubels van UrbanSofa. En die koop je dus gewoon in regio Dordrecht.

Gratis stylist

“We bieden gratis interieuradvies aan. We beantwoorden dan vragen als hoe je meer eenheid creëert in je woonkamer of hoe je het net zo gezellig maakt als in onze showroom. Eventueel kunnen we ook aan huis komen. Dat is gratis én vrijblijvend. We hebben liever iemand die goed geïnformeerd is en persoonlijk is behandeld, ook al doet diegene geen aankoop. Of je een kleine of grote verbouwing doet, alleen accessoires zoekt of een complete woonkamer: voor elke klant nemen we persoonlijk de tijd.”

Je kunt verder lezen onder deze foto’s.

Foto: Verschoor Wonen
Foto: Verschoor Wonen
Foto: Verschoor Wonen

Tot wel 50% voordeel

Met de meubels van UrbanSofa ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Hoe dat kan? Doordat het meubelmerk niet besparen op materialen en maakwijze, maar op tussenpersonen. De meubels die je uitzoekt en personaliseert bij Verschoor Wonen, bezorgt UrbanSofa bij ons magazijn vanuit hun eigen fabriek. Weg met een transportbedrijf, importeur, distributiebedrijf en groothandel. Dat kan tot 50% schelen aan kosten en dat merk je als klant.

Jij kiest, zij brengen

Alleen de boomstamtafels komen niet direct uit de fabriek. “De Live Edge tafels hebben we wel op voorraad staan in onze showroom. Zo kun je precies het tafelblad uitkiezen dat je zelf wil. Of je veel opengewerkte knoesten of juist weinig en dichtgestopte knoesten wil, is heel persoonlijk. De boomstamtafel die je bij ons uitkiest, komen we persoonlijk brengen”, besluit Jolanda.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Verschoor Wonen. Meer over Verschoor Wonen ontdekken?

Verschoor Wonen

Leeghwaterstraat 109, Sliedrecht

adv.