Alpon breidt uit en Jan en Mark praten je bij

Aangeboden door Alpon Parket 13 februari 2019

Met alle berichten over bedrijven die sluiten, zou je bijna vergeten dat er ondernemers zijn die lekker bezig zijn. Bij Alpon gaan de zaken nog steeds goed. Erg goed zelfs. “We hebben het zo druk, dat we op meerdere vlakken groeien”, zegt Jan van Os. 

Groter wagenpark

“Zo breiden we ons wagenpark uit”, vertelt hij. “We zien dat nieuwbouwhuizen een groter woonoppervlak krijgen. Dat betekent dat vloeren ook groter worden en klanten meer vloerdelen bestellen. Ook zijn de vloerdelen steeds langer. Daardoor hebben we een ruimere bus nodig.” En die bus kun je vanaf nu door Dordrecht en omgeving zien rijden.

Het interview gaat verder onder de foto’s.

Alpons Arthur Sonnevelt ontvangt de nieuwe bedrijfsauto van Stefan Boer van Indumij | Foto: Alpon Parket
Foto: Alpon Parket

Zelf leggen? Geen probleem!

Zijn collega Mark Hoogervorst vervolgt: “Wat we ook merken, is dat steeds meer mensen ongelegde vloeren aanschaffen. Dan bestellen ze een vloer en leggen ze hem zelf. Klanten denken dat je bij een speciaalzaak alleen vloeren inclusief legservice kunt bestellen, maar dat hoeft dus niet. Zoek je bij ons een ongelegde vloer uit, dan bieden we je een opstartservice. We leggen de eerste twee banen en lenen leggereedschap uit. Zo kun je zelf een vloer leggen.”

Het interview gaat verder onder de foto.

Parketvloer zelf leggen - Alpon Parket - indebuurt Dordrecht
Foto: Wikimedia Commons

Dankzij deze trend leg je je laminaatvloer sneller

Maar dat is niet de enige uitbreiding die de parketteurs doen, laat Jan weten: “Ook ons eigen assortiment laminaat is uitgebreid. Binnen de Alponcollectie van de ParketGroep Nederland hebben we nu ook extra brede panelen. Deze laten je kamer niet alleen groter lijken, ook geven ze een luxere uitstraling. En ook niet onbelangrijk voor doe-het-zelvers: je hoeft minder planken te leggen en bent daarom sneller klaar met je vloer. Brede planken zijn een trend die we steeds meer zien.”

Feestjaar

De zaken gaan goed en Alpon breidt uit. Maar 2019 is ook om andere redenen een goed jaar, want op 1 april bestaat de speciaalzaak in vloeren 65 jaar. Natuurlijk gaan de parketteurs dat vieren, dus houdt indebuurt in de gaten!

Meer lezen:

Alpon Parket Dordrecht - indebuurt Dordrecht

Zo houd je jezelf én je vloer in topconditie deze winter

De wintermaanden komen eraan, en dat betekent dat we de kachel aanzetten. Heerlijk warm is dat. Maar...
Alpon Parket Dordrecht - visgraat laminaat - indebuurt.nl

Een visgraatvloer duur? Alpon heeft een vloer voor elk budget

Wie denkt aan vloeren met planken, denkt misschien al snel aan landhuizen en villa’s. En natuurlijk ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Alpon Parket. Meer over Alpon Parket ontdekken?

Alpon Parket speciaalzaken

Nu open10:00 - 17:30

Blekersdijk 114, Dordrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.