5 x deze koopwoningen onder de €250.000 staan pas 3 dagen te koop

Door José de Jong 9 oktober 2018

Denk jij dat het onmogelijk is om betaalbare huizen te vinden in Dordrecht? Wij gingen op zoek voor je en vonden 5 koopwoningen onder de 2,5 ton die pas sinds 3 dagen op Funda staan. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Vondelstraat

Charmant kun je dit huis uit 1908 zeker noemen. Houten balken, het dakterras en de houtkachel geven deze tussenwoning net dat extra’s.

Rietveld-erf

Deze hoekwoning vind je in de wijk Stadspolders en heeft maar liefst vier slaapkamers. Met de Wantijdijk, winkelcentrum Bieshof, basisscholen en het NS-station Stadspolders om de hoek is alles goed bereikbaar.

Azalea

Zoek je een lichte woning, dan kun je je hart ophalen bij dit huis in Zuidhoven. Hij heeft namelijk een doorzonwoonkamer waar je dus de hele dag fijn daglicht hebt. Ook fijn: de schuifpui en de ruime badkamer.

Admiraalsplein

Even een boodschapje doen omdat je onverwachts bezoekt krijgt? Geen probleem, want dit appartement ligt op de derde verdieping boven de winkels. En koken lijkt ons een feestje in de open keuken.

Piersonstraat

Heb je je altijd afgevraagd wat voor huizen er staan achter die boogjes van Buitenhof? Neem dan een kijkje in deze heerlijk lichte en moderne woning in de Piersonstraat. Hij lijkt wel te komen uit een reportage van een woontijdschrift.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.