Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De lentecollectie van Bahlmann is binnen en je kunt hem nu bekijken

Aangeboden door Bahlmann Mode 21 februari 2019

Heb jij al lentekriebels gekregen door de mooie dagen die we in februari hebben? Door het fijne weer zijn we wel weer toe aan het voorjaar! Vier dat samen met Bahlmann Mode tijdens het Luxury Fashion Event in het eerste weekend van maart.

Het nieuwe seizoen

Want zaterdag 2 en zondag 3 maart showen zie je de nieuwe voorjaarscollecties van Marc Cain, Repeat, Liu Jo, Caroline Bliss en nog veel meer merken. Teveel om op te noemen, en daarom moet je het zelf maar komen zien. Er zijn mannequins die zaterdag tussen 10.00 en 16.30 uur en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur doorlopend de trends en mooiste artikelen showen. Bekijk het allemaal op je gemak terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Toch iets kopen? Dan krijg je bij besteding vanaf €99,95 mooie voorjaarsbloeiers cadeau.

Het artikel gaat verder onder de afbeelding.

Luxury Fashion Event - Bahlmann Mode - indebuurt Dordrecht

Nieuw merk: Liu Jo

Nieuw in de collectie van ruim 70 topmerken is Liu Jo. Het trendy topmerk combineert Italiaanse klasse met draagbare kledingstukken die je het liefst zo je kledingkast in ziet lopen. En die zie je tijdens het eerste weekend van maart dus ook over de catwalk van Balhmann zwieren.

Nog even winterfinale

Kom je een dezer dagen langs, dan kun je nog profiteren van de winterfinale. Op één kledingstuk in de seizoensfinale krijg je 40% korting, op twee kledingstukken 50% en op drie of meer 60% korting.

Lees ook:

Bahlmann Mode Dordrecht - Foto Studio van Loon - indebuurt Dordrecht
Topper

Tot wel 60% korting bij Bahlmann Mode

Mode - Geldig t/m 28 feb 2019


Meer over Bahlmann Mode ontdekken?

Bahlmann Mode

kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Voorstraat 352, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.