Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yvonne is personal shopper: ‘Staat iets niet, dan zeg ik dat gewoon eerlijk’

Aangeboden door Bahlmann Mode 19 juni 2020

“Goh wat doe jij voor werk?” “Stylen”, kan de Dordtse Yvonne Wooldrik daarop antwoorden. Hoe tof is dat? En vooral: hóe dan? Yvonne is personal shopper bij Bahlmann Mode. De Danie Bles van Dordt, zeg maar.

Bahlmann was er vroeg bij

Sinds het uitbreken van de pandemie is winkelen op afspraak (personal shopping) een hot topic geworden in de Dordtse winkelstraten. Voor Yvonne en haar collega’s is het niets nieuws. “We merken wel dat er meer vraag is hoor”, geeft ze toe. “Maar we verlenen deze dienst al jaren. Het is de persoonlijke aandacht en service waar mensen waarde aan hechten en hoe we ons onderscheiden van andere winkels. Daarom blijven ze terugkomen bij onze winkel.”

Je kunt verder lezen onder de foto.

Yvonne Wooldrik Bahlmann Mode personal shopper shopping - winkelen op afspraak Dordrecht Voorstraat dameskleding (1)
Foto: Bahlmann Mode

App’je met een knipoog

Veel klanten winkelen al jarenlang bij het modehuis op de Voorstraat. “Je bouwt een band op en weet veel van elkaar. Sommigen maken specifiek een afspraak met een bepaalde Personal Shopper. ‘Jullie weten beter wat in mijn kast hangt dan ikzelf’, grappen ze en dat is vaak ook zo. Zo kunnen we tijdens het inkopen al inschatten of een bepaalde klant geïnteresseerd is in wat we tegenkomen. Dan sturen we een berichtje met een knipoog: we hebben al iets moois liggen.” Al wil Yvonne alles behalve verkopen om te verkopen. “Staat iets niet, dan zeg ik dat gewoon eerlijk.”

Jong en oud

Is Personal Shoppen nou echt voor iedereen? Yvonne vindt van wel: “We zien hier alle leeftijden en doelgroepen. Zo komen zakenvrouwen en moeders van jonge kinderen winkelen. Zij hebben het druk en weten dat ze binnen twee uur klaar zijn én dat alles bij elkaar past. Maar we helpen ook oudere dames die misschien niet weten wat hen mooi staat. Het leuke is dat kleding niet meer zo aan leeftijd gebonden is: onze oudere klanten zijn heel vlot en veel jongere klanten houden juist weer van klassiek.”

Je kunt verder lezen onder de foto.

Personal Shoppen Shopping winkelen op afspraak Bahlmann Mode damesmode kleding Voorstraat Dordrecht
Twee klanten na een Personal Shopping-afspraak | Foto: Bahlmann Mode

Droombaan

Als je het aan Yvonne vraagt, heeft ze een droombaan. “Wat ik zo mooi vind, is dat je mensen ziet veranderen. Net zoals in de metamorfoseshows die je vroeger op tv zag. Die inspireerden ons. ‘Dat kunnen wij ook’ zeiden we tegen elkaar. Je ervaart dat klanten het pashokje uitlopen en veranderd zijn. Het is zo leuk om mensen op te fleuren en blij te maken!”

“In deze tijd is het voor velen echt een uitje en zo zien wij dat ook. We hangen alvast wat kleding voor je klaar, er staat altijd een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en we hebben aandacht voor jou alleen. Als je er goed uitziet, dan straal je en voel je dat ook zo. Als ze na twee uur met een fuchsia Bahlmann tas de winkel uitlopen en me even later een appje sturen dat ze zo blij zijn, geeft me dat een kick.”

Wil jij persoonlijk stijladvies van Yvonne en haar collega’s? Reserveer nu jouw eigen Personal Shopper door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 078- 6137244.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bahlmann Mode. Meer over Bahlmann Mode ontdekken?

Bahlmann Mode kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Voorstraat 352, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.