Waar begin je als je één minuut gratis mag winkelen in Winkelcentrum Crabbehof

Aangeboden door Winkelcentrum Crabbehof 23 november 2017

Stel, je wint deze prachtige prijs: één minuut gratis winkelen in één van de supermarkten in winkelcentrum Crabbehof. Waar begin je dan? In het limonadepad of toch liever bij de koekjes? Je kunt die prijs winnen als je deelneemt aan de kassabonnenactie.

Je hebt kans één van de acht gelukkige winnaars te worden van zo’n minuut gratis winkelen, als je deelneemt aan de kassabonnenactie van Winkelcentrum Crabbehof.

winkelcentrum crabbehof

Dit moet je doen

Hoe gaat het in zijn werk? Doe vijf kassabonnen uit de periode van 20 november 2017 tot en met 17 december 2017 in de actieenvelop. Het gaat hierbij om vijf kassabonnen van vijf verschillende winkeliers uit Winkelcentrum Crabbehof.

En dan

Per trekking worden er vier winnaars bekendgemaakt die één minuut gratis mogen winkelen bij één van de supermarkten in Winkelcentrum Crabbehof ter waarde van maximaal €449,-. De prijs wordt aangeboden door Winkeliersvereniging Winkelcentrum Crabbehof.

winkelcentrum crabbehof

De trekkingen

Er zijn twee trekkingen: een op 4 december 2017 en een op 18 december 2017. De trekkingslijsten liggen vanaf 5 en 19 december bij de winkeliers. Als je nog meer wilt weten dan zijn de andere voorwaarden verkrijgbaar bij het kantoor van de winkeliersvereniging.

Winkelcentrum Crabbehof winkelcentra

Kranenburgstraat 2, Dordrecht

Bekijk meer:winkelcentra