Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van M&M-store tot 300 soorten drop: deze speciaalwinkels willen wij ook in Dordrecht

Door Carin van der Meij 24 juli 2020

Van M&M-store tot een dropshop: ondernemers over de hele wereld openen winkels waar je maar één soort product koopt. We deden online inspiratie op in binnen- en buitenland en zagen verschillende ‘monowinkels’ die we ook wel in Dordrecht willen. Kleine waarschuwing: van dit lijstje krijg je gegarandeerd trek in iets lekkers.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

KitKat-winkel

 

View this post on Instagram

 

Have you visited us at @johnlewisandpartners yet? 🍫 Find us in store now to create your break and personalise your own KITKAT ❤️

A post shared by KitKat Chocolatory (@kitkatchocolatoryuki) on

Hier gaat je chocoladehartje toch sneller van kloppen: een winkel met alleen maar KitKat-producten in superveel verschillende smaken. Heerlijk! Een bezoekje aan deze speciaalzaak gaat vast en zeker gepaard met veel keuzestress, want hoe kan je kiezen uit zoveel lekkers?! Maar toch: wij willen net als Tokio en Londen deze shop in onze stad.

IJsshop met zwarte ijsjes

 

View this post on Instagram

 

#LittleDamage cones taste better when you share with friends. Tag someone who hasn’t visited yet! ⚡

A post shared by Little Damage Ice Cream Shop🍦 (@little.damage) on

Een ijswinkel is zeker een speciaalwinkel, maar niet uniek. Zo zijn er in onze stad behoorlijk wat ijsshops. Toch kun je er geen eentje vinden zoals bijvoorbeeld ijsparadijs Little Damage in Los Angeles. Hier zijn ze gespecialiseerd in zwarte ijsjes. Huh? De ijsjes worden gekleurd met een speciaal soort houtskool, maar daar proef je niets van. Het product is een hit: van heinde en verre komen mensen hiernaartoe om te proeven. In Nederland zijn er ook salons die dit unieke ijsje verkopen, maar wij hebben er nog geen eentje in Dordrecht gespot.

Koekjesdeegwinkel

 

View this post on Instagram

 

What is your favourite flavor? We can’t make a choice, how about you? 🙈 #cookiedough #bakersdough #yoursweetescape #flavour

A post shared by Baker’s Dough (@bakersdough) on

Snoep jij ook altijd – tijdens het bakken – van de koekjesdeeg? Als je je gang gaat, blijft er geen koekje meer over. Herkenbaar? Dan sta jij vast ook te springen om een monowinkel in koekjesdeeg. Zo spotten wij Baker’s Dough in Utrecht. De shop verkoopt bolletjes koekjesdeeg die je eventueel nog kunt aankleden met toppings en ijs. Als het aan ons ligt, komt er ook een filiaal in Dordrecht.

Dropwinkel

In Groningen spotten wij een shop die zich volledig richt op drop. Je gelooft het niet, maar ze verkopen driehonderd verschillende soorten en smaken. Wauw! Zo’n dropwinkel in onze stad zou fan-tas-tisch zijn!

Jamwinkel

Jam, jam en nog eens jam! Als je fan bent van deze delicatesse, dan word jij vast en zeker blij van deze speciaalwinkel. Klein minpuntje: deze jamwalhalla is in Frankrijk. Zelfs voor de echte fans is dat een tikkeltje te ver, dus welke ondernemer voelt zich geroepen om een jamwinkel in onze stad te beginnen?

M&M-store

In New York, Las Vegas, Orlando, Londen en Shanghai kun je je verlekkeren in een heuse M&M-winkel. In de winkels zie je buizen vol met M&M’s in allerlei kleuren en smaken. Eentje kiezen is bijna onmogelijk! Als het aan ons ligt wordt Dordrecht aan dit lijstje met locaties toegevoegd.

Onze collega’s van indebuurt willen deze Dordtse winkel ook:

 

View this post on Instagram

 

𝗪𝐄 𝐙𝐈𝐉𝐍 𝗪𝐄𝐄𝐑 𝐎𝐏𝐄𝐍!⁣ ⁣ Vanaf vandaag is onze 𝐰𝐢𝐧𝐤𝐞𝐥 weer geopend volgens de gebruikelijke openingstijden. Je kan je online bestellingen komen ophalen, komen proeven aan de vernieuwde 𝐒𝐚𝐦𝐩𝐥𝐞 𝐁𝐚𝐫 en natuurlijk zoveel 𝐩𝐨𝐩𝐜𝐨𝐫𝐧 inslaan als je wilt! ⁣ ⁣ Kom je snel langs?⁣ ⁣ 𝐎𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧:⁣ Maandag GESLOTEN⁣ Dinsdag GESLOTEN⁣ Woensdag t/m Zaterdag 11:15 – 17:00 uur⁣ Zondag 12:00 – 17:00 uur⁣ ⁣ #shop #popcornshop #dordrecht #dordrechtcentrum #drechtsteden #touristdordrecht #voorstraat #popcorn #allenbrandsgourmetpopcorn #unitedstates #flavors #unique #delicious #usrecipe ⁣⁣ ⁣

A post shared by Allenbrand’s Gourmet Popcorn (@allenbrandsgourmetpopcorn) on

Op welke Dordtse speciaalzaak zijn anderen eigenlijk jaloers? Onze collega’s uit andere indebuurt steden wisten het wel: Allenbrand’s Gourmet Popcorn. Waarom? Wij kunnen elke dag langs poppen bij een heuse popcornwinkel! De speciaalwinkel verkoopt deze lekkere snack in allerlei smaken. Denk aan stroopwafel, red velvet cake en karamelzeezout. Dit willen zij ook wel!

Bekijk ook:

7 x deze buitenlandse winkels willen wij ook in Dordrecht

We mogen absoluut niet klagen met al leuke ondernemers in Dordrecht: we hebben verschillende winkel ...
Spuiboulevard

Deze 5 verborgen plekken verwacht je niet in Dordrecht (maar ze zijn er wel!)

Kijk, de Grote Kerk is prachtig en ons hart smelt nog steeds iedere keer als de zon op het water van...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.