Shoppen maar! Deze winkelcentra vind je in Dordrecht

Je bent op zoek naar jouw favoriete shampoo, maar je ziet dat deze al is uitverkocht in de Kruidvat op de hoek, dan is het natuurlijk handig om te weten waar een ander filiaal zit. In dit artikel laten wij jullie de winkelcentra van Dordrecht zien.

De Bieshof

Foto: Google streetview

Winkelcentrum de Bieshof heeft een hoop winkels waar je alle benodigdheden kunt vinden. Zo heeft het winkelcentrum bijvoorbeeld een Blokker, een Hema, een Kruidvat en een Plus! Je kunt er dus altijd terecht wanneer je iets nuttigs nodig hebt. Wil je weten welke winkels er allemaal zitten? Check dan dit overzicht. 

Foto: Google streeview

De Bieshof ligt in de wijk Stadspolders. Het winkelcentrum is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Sinds kort stoppen er bussen en zelfs de trein stopt er. Er is genoeg parkeergelegenheid voor auto’s en ook met de fiets kun je er gemakkelijk komen.

Winkelcentrum Sterrenburg

Foto: Google streetview

Winkelcentrum Sterrenburg is een overdekt winkelcentrum waar ze heel wat winkels hebben. Er zijn supermarkten, hobby-winkels, drogisterijen en een paar restaurantjes. Het winkelcentrum heeft zelfs een Jamin! Hier vind je een overzicht van alle winkels.

Foto: Google streetview

Het winkelcentrum ligt midden in Sterrenburg, zoals de naam al zegt. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en je kunt parkeren op het parkeerdak van het winkelcentrum. Vanaf de parkeerplaats kun je direct het winkelcentrum binnenlopen. Ook is het winkelcentrum voorzien van een loopband voor de boodschappenkarretjes en heeft het winkelcentrum een lift.

Drievriendenhof

Foto: Google streetview

Drievriendenhof kennen de meeste mensen waarschijnlijk wel, want er zitten voornamelijk kledingwinkels. Bijvoorbeeld de New Yorker, Primark en Didi. Sinds de nazomer van 2017 zit er een BackWerk. Hier kun je heerlijk uitgebreid lunchen en er hangt een gezellige sfeer.

Foto: Google streetview

Drievriendenhof ligt midden in het centrum van Dordrecht en is overdekt. Dit is natuurlijk handig voor als het een dagje wat minder lekker weer is. Er rijden geen bussen rechtstreeks naar het winkelcentrum toe. Maar vanaf bushalte Sarisgang of Centrum kun je naar de winkels toelopen.

Maasplaza

Foto: Google streetview

Maasplaza is een overdekt winkelcentrum waar een paar winkels zitten. Je kunt er onder andere boodschappen doen bij de Albert Heijn. Sinds 16 februari 2019, is er ook een Action in het winkelcentrum. Deze zit op de plek waar eerst de Aldi zat.

Foto: Google streetview

Maasplaza ligt aan de buitenkant van het centrum, in de buurt van de brug naar Zwijndrecht en is goed te bereiken met de auto. Achter het winkelcentrum ligt een grote parkeerplaats waar je je auto kwijt kunt. Ook met de fiets kun je er makkelijk komen. Er is een fietsenstalling waar genoeg plek is om je fiets kwijt te kunnen. Er stoppen bussen bij bushalte Maasplaza en vanaf daar is het nog maar eventjes lopen.

Winkelcentrum Damplein

Foto: Google streetview

In winkelcentrum Damplein liggen voornamelijk supermarkten. Zo zitten er bijvoorbeeld een Plus en een Nettorama. Ook heb je hier de IJswinckel. Wanneer het lekker weer is, kun je er dus lekker een ijsje eten. Eenmaal per jaar is er kermis op het Damplein. De parkeerplaats wordt dan gebruikt als de ondergrond voor verschillende attracties.

Foto: Google streetview

Het winkelcentrum ligt in het midden van Dubbeldam. Het is met de auto en de fiets goed te bereiken. Voor de auto’s is er een parkeerplaats, mits er geen kermis is dan 😉. Vanuit veel wijken is het niet al te ver naar Dubbeldam, dus ben je er snel!

Winkelcentrum Crabbehof

Foto: Google streetview

Winkelcentrum Crabbehof heeft veel winkels. Zo heb je er bijvoorbeeld een Dirk en een Lidl om boodschappen te doen. Ben je op zoek naar jouw favoriete shampoo, dan ben je bij de trekpleister op het juiste adres. Ook zit er een Domino’s waar je lekker kunt genieten van een pizza Margarita of welke pizza je maar wilt.

Foto: Google streetview

Het winkelcentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er stopt zelfs een bus voor de deur! Sinds kort zijn er meer parkeerplaatsen voor auto’s, dus je hoeft je geen zorgen te maken of je jouw auto kwijt kunt.

Lees ook:

Meer in deze categorie

Winkelen

Ga naar “Deze nieuwe Dordtse zaken openden in de maanden maart, april en mei 2023”

Deze nieuwe Dordtse zaken openden in de maanden maart, april en mei 2023

Ga naar “Tof! Deze hotspot voor collectors en speelgoedliefhebbers zit gewoon in Dordrecht”

Tof! Deze hotspot voor collectors en speelgoedliefhebbers zit gewoon in Dordrecht

Aangeboden door PBM Express

PBM Express
Ga naar “Handig! Hier bestel je online boodschappen (én zijn ze een stuk goedkoper!)”

Handig! Hier bestel je online boodschappen (én zijn ze een stuk goedkoper!)

Aangeboden door Butlon

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “PATHÉ BIOSCOOP TICKETS van € 25 voor € 12,50”

PATHÉ BIOSCOOP TICKETS van € 25 voor € 12,50

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Alle Dubbel Frisss en Van de Boom van € 4,78 voor € 3”

Alle Dubbel Frisss en Van de Boom van € 4,78 voor € 3

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Tena en Libresse Washable van € 19,99 voor € 10”

Tena en Libresse Washable van € 19,99 voor € 10

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Alle Doritos 170-185 gram, Lay’s Oven baked en Lay’s Sensations van € 4,58 voor € 3,50”

Alle Doritos 170-185 gram, Lay’s Oven baked en Lay’s Sensations van € 4,58 voor € 3,50

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 11 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Inside Sales- Superheld tussen superhelden”

Inside Sales- Superheld tussen superhelden

 • PBM Express
 • Fulltime/Parttime

Topper

Agenda

Ga naar “Wantijpop”

Wantijpop

 • 10 juni 2023
Ga naar “Wantijlive”

Wantijlive

 • 9 juni 2023
Ga naar “Zomerkermis”

Zomerkermis

 • Van 17 jun t/m 25 jun
Fun Factory Zomerkermis Dordrecht
Ga naar “Big Rivers”

Big Rivers

 • Van 7 jul t/m 9 jul
Ga naar “Mout Bierfestival”

Mout Bierfestival

 • Van 28 jul t/m 29 jul